De gekste sandwiches

Eten door Vrouwen redactie

Honger? Dan heb jij vast wel trek in een lekkere sandwich! En dan hebben we het natuurlijk niet over zomaar een sandwich, maar een hele bijzondere. Wij hebben daarom voor jou vijf van de meest gekke/lekkere/vreemde broodjes op een rij gezet. Zit er iets tussen waarvan jou maag gaat knorren?

The Double Down
Zin in een sandwich maar heb je echt even geen behoefte aan brood? Deze calorieënbom van KFC is daar het antwoord op. Deze sandwich bestaat uit twee stukken gefrituurde kip, bacon, twee soorten gesmolten kaas en een speciale saus. Precies, de gefrituurde kip fungeert als broodje.

The Luther Burger
Zin in zoet én hartig? Dan bied deze burger een uitkomst. De broodjes van deze burger zijn vervangen door twee donuts.


The Canwich
De 'canwich'. Ja, dit is inderdaad een broodje uit een blik. Er valt te kiezen uit peanutbutter and jelly, BBQ kip en peperoni pizza. Deze slaan wij over!


The Melo
Mocht je van vlees houden: probeer de Melo. Deze sandwich bestaat uit heel veel salami, heel veel pastrami en heel erg veel bacon. Oja, er zit ook een beetje sla op.

The McDonalds Sandwich
Nee, deze sandwich komt niet bij een fastfoodketen vandaan maar is ontwikkeld door chef-kok Scott McDonald. Deze sandwich bestaat uit alleen maar geweldige ingrediënten, zoals wagyu beef, ganzenlever paté, zwarte truffelmayonaise, brie, rucola, paprika en tomaatjes. Hier leg je dan wel 85 pond (zo'n €100) voor neer.

Bron