Sporttips van… mooie man Robbert (II)

Lichaam door Vrouwen redactie

Sporten, daar heb je vaak geen zin in. Geloof ons; we kennen het! Daarom proberen we het zo leuk mogelijk voor je te maken. In de rubriek ‘Sporttips van… een mooie man’ doen de leukste mannen bepaalde sportoefeningen voor, om jou op weg te helpen. Uiteraard zonder shirt.

Deze aflevering is mooie man Robbert je personal trainer, die eerder liet zien hoe je moet opdrukken (bekijk die video hier). Hij is model voor o.a. Abercrombie & Fitch en heeft ook campagnes voor merken als Calvin Klein op zijn naam staan. Robbert doet voor waar je op moet letten als je oefening de plank doet én geeft hij een aantal tips voor variaties op de standaard plank. Doe je mee?

De video werd opgenomen bij Gym Industries, een nieuw sportconcept waar personal training en de 'gewone' sportschool bij elkaar komen. Je krijgt een personal trainer voor een betaalbare prijs (vanaf €39/maand) en kunt zelf kiezen of je één, twee, of drie keer per week wil sporten met je trainer. Jullie bepalen samen je programma, aan de hand van je doelen. Daarnaast kun je ook een aantal uren per week vrij trainen zonder begeleiding, als je de smaak te pakken hebt!