Welke sport past bij jou?

Lichaam door Vrouwen redactie

Een strak afgetraind lichaam komt niet aanwaaien. Daar moet je echt iets voor doen. Behalve dat je op je eten moet letten is het ook belangrijk dat je beweegt. Sporten: sommigen zijn er verslaafd aan en bij anderen (de meesten) zakt het lood al in hun schoenen nog voordat het woord daadwerkelijk is uitgesproken. Kies daarom een sport die je leuk vindt, dan blijf je gemotiveerd.


- Word je gemotiveerd door teamspirit? Kies dan voor een teamsport: hockey, zaalvoetbal, volleybal, waterpolo.

- Houd je van snelheid en dieren, dan is paardrijden misschien iets voor jou.


- Vind je de straatspelletjes van vroeger nog steeds te gek? En wil je in een rap tempo vet verbranden en conditie opbouwen? Denk dan eens aan springtouwen en hoepelen.

- Spinning is weggelegd voor mensen die zich graag met de fiets verplaatsen, maar geen buitenmensen zijn. Je conditie gaat bovendien met sprongen vooruit.


- Verplaats je je het liefste met de auto en wil jij je na het sporten relaxed voelen in plaats van uitgeput, doe dan aan yoga of pilates. Je krijgt hier bovendien mooie lange spieren van; handig voor vrouwen die bang zijn dat ze op Johnny Bravo gaan lijken als ze drie keer opdrukken.

- Als je juist wel een buitenmens bent en goed kunt sporten in je eentje dan kun je hardlopen door de buitenlucht. Heb je wel een drive nodig? Loop dan met een maatje of groep samen, zodat je een stok achter de deur hebt.




Bron

Afbeeldingen: weheartit