Bruschetta met Geitenkaas + Win Tegoed Just Eat!

Eten door Vrouwen redactie

Bruschetta bestaat uit gegrild brood, bestreken met knoflook en met een topping. Sommige voedselsnobs beweren dat bruschetta als topping alleen tomaat met knoflook, olijfolie, zout en peper mag bevatten, maar dat is onzin. Volgens de Italiaanse traditie mag het brood zowel wit als meergranen zijn en kunnen toppings worden uitgebreid met zowel vleeswaren als verschillende soorten kaas.

- Scroll naar beneden voor de Just Eat winactie! -

bruschetta

Een van onze favorieten is bruchetta met geitenkaas. Dit maakt je heel makkelijk zelf door dunne sneetjes stokbrood in te smeren met knoflook en licht te grillen in een grillpan. Bestrijk de broodjes met een laagje vijgenjam voor een zoete ondertoon en beleg ze daarna met grove kruimels geitenkaas. Sprenkel er honing overheen en zet de bruschetta’s kort in de oven, tot de geitenkaas licht smelt en verkleurt. Bestrooi de bruschetta daarna met een aantal geroosterde pijnboompitjes en leg er een blaadje rucola op.

bruschetta

Geen zin of tijd om zelf de kokkerellen? Wij bestelden de bruschetta met geitenkaas bij GoFresh (in Amsterdam) via Just Eat. Bijna net zo lekker als wanneer je het zelf maakt - en een stuk makkelijker. Ook proberen? Dat kan!

Win: 5x €20,- tegoed Just Eat

Vrouwen.nl geeft aan 5 lezeressen een Just Eat tegoed van €20,- weg! Met dit tegoed kun je bestellen wat je wilt bij alle restaurants die zijn aan gesloten bij Just Eat.

Deze actie is helaas inmiddels afgelopen.


Deze actie loopt t/m vrijdag 8 maart. Winnaars krijgen persoonlijk bericht.

bruschetta

Bovenste afbeelding: bron