Seks & relaties / Seks
Seks

Ongesteld worden tijdens het beffen, het overkwam Anna (27)

(Aan het einde van het jaar blikken we terug op de beste artikelen van Ze.nl. Dit artikel verscheen eerder in maart.)

Oraal bevredigd worden kan ontzettend fijn zijn, maar deze fijne ervaring liep voor de 27-jarige Anna uit op een gênant avontuur: ze werd ongesteld. “Zijn hele gezicht zat onder het bloed.”

Anna scharrelde al een tijdje met een leuke jongen. “Op een avond sleepte ik hem mee naar een feestje van een vriendin van me. Het was zo’n avond waar je het een na het andere drankje achteroverslaat, en voor ik het wist waren we allebei hartstikke dronken. Hierdoor konden we onze handen maar moeilijk van elkaar afhouden."

Kleerscheuren
“Na een paar uur hadden we het wel gezien op het feestje en besloten we de avond bij mij thuis voort te zetten. Tijdens het feestje hadden we al onophoudelijk met elkaar zitten flirten; we wilden dus zo snel mogelijk naar boven. Op de trap trokken we de kleren van elkaars lijf, wat door al die drankjes niet helemaal soepel meer ging. Toen we ons achterover op het bed lieten vallen voelde ik zijn hoofd al snel langs mijn buik naar beneden glijden.”

Broodje rosbief
“Terwijl ik mijn ogen dichtdeed en de opwinding met de minuut steeg, schoot mijn naderende menstruatie nog even door mijn hoofd. Ik wist dat ik binnen die nacht en een paar dagen daarna ongesteld zou moeten worden, maar toen mijn scharrel bij mijn vagina was aangekomen stond mijn hoofd al snel ergens anders naar. Zo snel als die gedachte gekomen was liet ik hem ook weer los. Dat had ik dus beter niet kunnen doen…”

Bloederig ongelukje
“Na een wild potje dronken seks vielen we allebei als een blok in slaap. Toen ik na een kort nachtje naast hem weer wakker werd kreeg ik de schrik van mijn leven. Zijn hele gezicht zat onder het donkerbruine opgedroogde bloed, van zijn kin tot aan het puntje van zijn neus. Eigenlijk was het een belachelijk gezicht. Ik was dus ongesteld geworden… op zijn gezicht.”

Douchen
“Aan de ene kant vond ik het natuurlijk hartstikke beschamend dat ik zijn gezicht zo besmeurd had, maar aan de andere kant kon ik mijn lachen ook bijna niet inhouden. Ik heb mijn scharrel nooit verteld hoe het ervoor stond, dat leek me veel te genânt. Toen hij wakker werd heb ik snel voorgesteld om samen te gaan douchen. Daar had hij wel oren naar, wat mij mooi de gelegenheid gaf om zijn lichaam even lekker in te zepen, inclusief zijn hoofd...

Heb jij ook iets om op te biechten en wil jij dat delen met onze lezeressen? Dan kun je een mailtje sturen naar michelle@ze.nl