Topwip/flopwip: de hete treinrit vs de geschrokken secretaresse

Intiem door Chiara

Sommige vrijpartijen krijgen we nooit meer uit ons geheugen. Of het nu een hele sexy sessie was of je hoopt nooit meer zoiets in de slaapkamer mee te hoeven maken… Er is een reden waarom jij dit ritje nooit meer vergeet. In deze nieuwe rubriek staat eens in de twee weken een dame centraal die haar beste en slechtste seksuele ervaring met ons deelt. Welke wip was top en welke absoluut flop? Rebecca (27) is hotelmanager en trapt af in de eerste Topwip/flopwip met twee sappige anekdotes.

Topwip
"Na een gezellig hapje eten besloten mijn vriendinnen en ik nog een drankje te doen in de stad. Toen we de kroeg inliepen kwam ik een paar meiden uit mijn klas tegen. Zij tipten ons om naar een tof feest te gaan. Hoewel we geen zin hadden konden wij gratis entreekaarten niet afslaan natuurlijk. Eenmaal in de club ging het er wild aan toe. We stonden helemaal los te gaan op de dansvloer toen mijn oog op een hele knappe man viel. Na het nodige oogcontact nodigde hij mij uit aan de bar, waar wij de hele avond gezellig hebben gekletst. Mijn vriendinnen wilde op een gegeven moment een taxi pakken, maar ik bleef nog even hangen. Pas toen de lichten aangingen hadden Angelo, de hunk, en ik door dat het al half 6 was. Oeps… Aangezien de treinen toch al reden, besloot ik naar het station te lopen. Toevallig moest Angelo dezelfde trein als ik naar huis pakken, dus hoefden we nog geen afscheid te nemen. Gelukkig, want de spanning was zo intens dat ik nog niet bij Angelo weg wilde."

"Op het perron hield hij mij warm door zijn armen om mij heen te slaan en voor ik het wist zoende hij mij. Nog nooit had ik zoveel passie in een kus ervaren. Eenmaal in de trein was hij niet meer van me af te slaan. We zoenden en betasten elkaar en of het de alcohol was of de spanning van de angst om betrapt te worden… Ik was bloedgeil. Ik pakte zijn hand en schoof mijn slipje opzij, zodat hij kon voelen hoe opgewonden ik was. Het duurde niet lang voor hij mijn hele lichaam liet schokken. Hij trok zijn broek los en tilde mij op zijn schoot. Terwijl ik hem zachtjes bereed zoende hij mijn nek en masseerde mijn borsten. Elk geluidje zorgde voor nog meer adrenaline, de spanning om elk moment betrapt te worden maakte alles nog intenser. Net voor de trein het spoor naderde waar ik uit moest stappen kwam hij klaar. Voldaan liep ik naar huis." 

Flopwip
"Een vriendin van mij was een tijdje aan het daten met een leuke gast. Vol lof vertelde ze over zijn vriend die het wel een keer zag zitten om te dubbeldaten. Ik ben niet echt van de blind dates, dus ik sloeg het aanbod af. Maar toen mijn vriendin mij het de vijfde keer vroeg kon ik er niet meer omheen. We gingen dus met z’n viertjes steengrillen en bowlen en het was oprecht een gezellige avond. Daarom wilde ik heel graag nog een keer alleen met Daan op date. Na een paar weken onophoudelijk met elkaar te hebben geappt nodigde hij mij uit om te lunchen bij hem thuis. Hij heeft een kunstexpo in een ruimte van zijn woning en nadat ik zijn kunstwerken had bewonderd begon de lunch."

"Hij had enorm zijn best gedaan, maar tijdens het eten praatte hij alleen maar over zijn werk. Ik vond hem zelfs een tikkeltje arrogant. Maar zijn gespierde lichaam, felgroene ogen en lange donkere krullen hielden me tegen om naar huis te gaan. Ik kon zijn looks al niet negeren, laat staan zijn sexy move toen hij alle etenswaren van de tafel smeet, mij optilde en op tafel neerzette. Ik gaf me volledig aan hem over en voor ik het wist lagen al mijn kledingstukken tussen de sushi. In het heetst van de strijd, vlak voor hij bij mij naar binnen wilde dringen, kwam zijn secretaresse nietsvermoedend binnen wandelen. Ze richtte haar ogen meteen naar de grond en wist niet hoe snel ze het kantoor moest verlaten. Ik was in één klap kurkdroog en even snel als dat mijn kleding op de grond lag had ik al mijn stukken nu weer aan mijn lijf plakken. Daadwerkelijk betrapt worden bleek toch niet zo leuk te zijn als verwacht… Ik verliet het pand dan ook abrupt en kwam zijn secretaresse die net mijn intieme delen had gezien tegen op de parkeerplaats. Naast haar excuses voor het onaangekondigd binnenlopen tipte zij mij ook dat ik maar beter bij Daan weg kon blijven. Ik was namelijk niet de enige vrouw waarop hij indruk wilde maken met zijn expo. Dit was een wekelijkse activiteit voor hem en hij bleek al aardig wat soa’s te hebben opgelopen. Typisch een geval geluk bij een ongeluk."

Wil jij jouw top- en flopverhaal (anoniem) met onze lezeressen delen? Mail jouw ervaringen dan samen met je (schuil)naam en leeftijd naar chiara@ze.nl.