Say what?! Kattenliefhebbers blijken dol op wurgseks

Intiem door Chiara

Er gaan veel geruchten rond over kattenliefhebbers. Zo zouden zij vaker single zijn, sneller vreemdgaan, maar ook een stuk intelligenter zijn dan hondenbaasjes. Maar jouw kater heeft ook nog een ander speciaal effect op jouw liefdesleven…

Een onderzoek van The Journal of Evolutonary Psychology onthult namelijk dat het hebben van een kat als huisdier, jouw seksuele voorkeuren beïnvloedt. Volgens dit onderzoek ben jij dankzij jouw viervoeter namelijk helemaal into SM. Als jij dacht dat jouw donkere verlangens voortkomen uit de 50 tinten-hype, heb jij het flink mis.

De parasieten die katten met zich meedragen zijn bij mensen namelijk gelinkt aan seksuele opwinding door angst, geweld en gevaar. En als jij in het bezit bent van een kat,  is de kans zeer groot dat jij geïnfecteerd bent met deze parasiet. Via de ontlasting van katten raak je namelijk snel besmet.

Maar je bent niet de enige, maar liefst een derde van de totale wereldbevolking draagt deze parasiet met zich mee. Heb jij een grote aantrekkingskracht tot bondage en kun jij (een beetje) pijn wel waarderen tussen de lakens? Dan zijn poezen vast jouw lievelingsdieren. Is dit niet het geval en ben jij toch een onderdanig type in bed? Via een bloedtest kun jij erachter komen of jij de parasiet genaamd Toxoplasmosis ook met je meedraagt.