ZeTipt: Snacks

Eten door Madelon
Dingen waar we geen genoeg van krijgen hebben we allemaal: liedjes, beautyproducten, cd?s, vakanties, geurtjes, clubs, films, recepten... Graag delen wij onze favorieten met jullie. Dit keer tipt Ze: lekkere snacks!

Betty tipt: cupcakes
?Mijn favoriete late night snack wisselt heel vaak. Van een halve galiameloen tot chips of een hele reep Toblerone ? en verder alles wat er tussenin zit. Maar de laatste tijd bak ik vaak zelf cupcakes met vanille-botercrème als ik ?s avonds in een vreetbui ben. Het geeft zo veel voldoening om zelf iets te bakken en het vervolgens op te eten. Bovendien zijn ze echt heerlijk!?
 
Marjolein (Girlscene) tipt: fruit
?Ik loop altijd te ijsberen in het gangpad met al het lekkers. Van chocoladekoekjes tot roze koeken en van chips tot lolly?s en drop... Ik kan nooit kiezen! Het liefst wil ik dan van alles één dingetje: één dropje, één lolly, één chocolaatje. Geniaal toch! Anders zit je met zo veel lekkers opgescheept. Als ik zin heb in snoep, pak ik soms aardbeien of ander lekker fruit tijdens het boodschappen doen. Dat is echt heel lekker, juist wanneer je zin hebt in iets zoets... En het is gezond! Als je dan eens een vreetbui hebt, ben je blij met je fruit!?
 
Eline tipt: chocoladerozijntjes
?Alleen ingewijden weten dit, maar van jongs af aan ben ik al gek geweest op chocoladerozijntjes! Gewoon de versie met melkchocolade overigens. Het liefst de chocoladerozijntjes van de grootste supermarktketen van Nederland, die zijn het allerlekkerst! Ik ken mijn zwakte; als ik een doosje koop weet ik dat ?ie aan het eind van de avond op is. Ze schreeuwen dan naar me met hun donkerbruine snoetjes: ?Eet ons, allemaal!? Wie ben ik dan om daar tegenin te gaan? Daarom koop ik ze maar heel af en toe...?
 
Lenny (Fashionscene) tipt: ministroopwafeltjes met chocolade
?Iets dat ik uit zelfbescherming bijna nooit koop, zijn de ministroopwafeltjes met chocolade eromheen van de Albert Heijn. Als deze kleine koekjes namelijk ? geheel per ongeluk ? weleens in mijn mandje belanden, zijn ze binnen no time geschiedenis. De caloriebommetjes zijn per stuk verpakt en zitten met z?n allen in een grotere verpakking, dus bij ieder koekje dat ik uitpak groeit mijn schuldgevoel ? evenals de berg afval die ik daarna weer op moet ruimen. Zucht... Maar lekker zijn ze wel.?
 
Yanis (Fashionscene) tipt: AH to Go Triple Chocolate Cookie 
?Mijn favoriete snack? Oh, dat weet ik gelijk: die grote chocoladekoek van de Albert Heijn to Go, de Triple Chocolate Cookie. Heerlijk! Ik eet ?m niet zo vaak, meestal koop ik er één op het station als ik m?n trein gemist heb. De koek is heel dik, met allemaal knapperige, harde stukjes aan de binnenkant, maar tegelijkertijd bestaat ?ie ook uit lekkere, zachte chocolade. Als je ?m op hebt, ben je meteen kots- en kotsmisselijk, maar dat is ?ie zeker waard!?
 
Wat is jouw favo late night snack?