Online favourites van: Lindsay

Cadeaus & hebbedingetjes door Lindsay

Horoscopen.pagina.nl
Okay, ik ga nu één van mijn best bewaarde obsessies met jullie delen, Ze.nl lezeressen. Ik heb een tik. Een hele bizarre, echt absurde tik. Het slaat nergens op, maar toch check ik dagelijks wel vier tot vijf sites gerelateerd aan dit onderwerp: horoscopen. Via de startpagina horoscopen.pagina.nl check ik Horoscoopweb, Elle.nl horoscoop, de Engelstalige Elle.com Astrology, Jouw Horoscoop en dan nog random een horoscoop provider. Ik vergelijk de horoscopen onderling en eigenlijk doe ik er verder weinig mee. Ik geloof de voorspellingen alleen als ze positief zijn (hypocriet hè?) en als ik op het station ben, check ik ook de papieren horoscoop in de Spits en Metro. Ik heb zelfs een horoscopen app op mijn iPhone4 (die van Elle.nl, want die heeft niet alleen daghoroscopen, maar ook maand- en jaarvoorspellingen). Dus, als je net als ik 's ochtends neurotisch je sterrenbeeld op minimaal vier verschillende sites wil checken: horoscopen.pagina.nl. Maar ik heb je gewaarschuwd, het is verslavend. Of misschien ligt dat gewoon aan mijn sterrenbeeld?


Polyvore.com
Een lifesaver. Typ in welk kledingstuk je wilt combineren, en Polyvore zoekt er setjes bij die andere gebruikers samengesteld en opgeslagen hebben. Zo wil ik morgen ein-de-lijk eens mijn bloemenprint-tregging aan (ooit gescoord bij de Primark, maar ligt nog met kaartjes in de kast), maar heb wer-ke-lijk geen idee hoe zo'n fleurig ding te combineren. Voila, Polyvore.com weet het! Typ in: shorts, floral tregging, studded jeans, Balmain jacket, en je ziet ontelbare mogelijkheden. Lekker recessie-proof, want je ziet zo veel leuke combinaties met kleding die al in je kast ligt! Enne, zelf toevoegen kan natuurlijk ook voor de fashionista's onder ons.

DeTrap.nl
De site van mijn opleiding, de prestigieuze theaterschool De Trap. De Trap is een toonaangevend opleidingsinstituut voor professionele parttime acteeropleidingen. De school leidt spelers en theatermakers op vanuit hun eigen kwaliteiten en talenten. Door te werken met gedreven docenten en kleine klassen worden studenten in een persoonlijke sfeer begeleid. Inmiddels ben ik tweedejaars actrice-in-wording en heb het super naar mijn zin. Natuurlijk is het ook heel zwaar, zoals de verhalen over acteeropleidingen zijn: maar het geeft zo veel voldoening! En het is geen ellebogenwerk onderling, iedereen gunt elkaar het succes en het is een superfijne plek om het mooie vak acteren te leren! Oud-studenten van De Trap zijn o.a. Sophie Hilbrand, Tanja Jess, Tara Elders, Anna Drijver, Charlotte Besijn en Yolanthe Cabau van Kasbergen. Vorig jaar gaf Barrie Stevens les op onze school, en zo zijn er nog meer gastdocenten waar je veel van kunt leren. Check deze site voor leuke (studenten)voorstellingen, workshops en masterclasses. Enne, natuurlijk mag je altijd komen kijken (vaak gratis). Wel zwaaien vanuit het publiek, dan zwaai ik terug vanaf het podium, voor Ze.nl!