Marlies Dekkers onthult geheimen

Cadeaus & hebbedingetjes door Joelle

"December is een maand vol rituelen, verwachtingen en geheimen. Iedereen heeft meer geheimen aan het einde van het jaar," zegt Marlies Dekker zelf over de Geheimen-kerstcollectie. Winterse mysteries en verhalen inspireerden haar tot de bijzondere items, uitgevoerd in zwart, wit en gunmetal, of juist felle kleuren die goed passen bij een feestelijk versierd huis.

Collectie
Niet alleen de producten zijn helemaal in de stijl van Marlies, ook verzorgde ze de aankleding van de etalages in het warenhuis. Vijf kleurrijke sleutels symboliseren de verschillende belevingswerelden van de Bijenkorf: Dames, Heren, Kinderen, Wonen en Food. Samen zijn er 52 artikelen te vinden, van party dresses en kerstballen tot kinderrompertjes en van cadeaupapier tot dekbedovertrekken. Hoogtepunten zijn onder meer de stropdassen met grafische ringenprint en de schakelketting met karabijnsluiting, afgewerkt met twee decoratieve sleutels.

Verrassingen
Bezoekers worden zelf ook aangespoord om op zoek te gaan naar geheimen: bij elk artikel dat je koopt hoort een kleine verrassing. "Het belooft een prachtige fantasievolle Kerst te worden, die zelfs tot in de kleinste details is gevuld met verrassingen," zegt Robert Bohemen, directeur marketing van de Bijenkorf.

De kerstcollectie is exclusief verkrijgbaar bij alle filialen van de Bijenkorf en in de webshop op www.debijenkorf.nl.