Mijn favo beautyspul: Roos

Make-up door Roosmarijn

DKNY Be Delicious (groen)
Eén van mijn absolute favorieten: Be Delicious van DKNY! Alleen al de verpakking, het bekende groen-zilveren appeltje vind ik super cute! De geur is heel fris en (letterlijk) fruitig! Ideale parfum voor overdag. Het geeft mij altijd een onmiddelijke oppepper!

Helena Rubenstein Wanted Gloss
Ik heb een vrij grote collectie lipglossjes. Mijn favoriet wisselt van tijd tot tijd, maar deze zomer en najaar ben ik verslaafd aan de Wanted Gloss van Helena Rubenstein, nummer 52 You and Me. Deze bronzig gekleurde lipgloss heeft een subtiele shimmer, smeert fijn en plakt niet te veel.

Bourjois 10 hour sleep effect foundation
Deze foundation geeft een goede dekking, maar is tegelijkertijd heel luchtig. Hij trekt goed in mijn huid en geeft 'm een egale teint. Sowieso vind ik de foundations van Bourjois een aanrader. Goed geprijsd en fijn in gebruik!

Biotherm Aquasource
Mijn meest favoriete dagcrème aller tijden. Hij is perfect voor mijn huidtype. Ik heb een gecombineerde huid, wat inhoudt dat mijn wangen vaak droog zijn en mijn T-zone juist glimmend. Biotherm Aquasource trekt snel in en geeft mijn huid een gevoed laagje. Crèmes die ik eerder gebruikte maakten mijn huid juist droog en trekkerig, deze crème niet. Als ik mijn huid wat extra verzorging wil geven, gebruik ik ook Biotherm Aquasource superserum.

Chanel Aqualumière lipstick
Absoluut mijn favoriete lipstick! Veel lipsticks drogen je lippen uit. Chanels Aqualumière hydrateert je lippen en houdt ze de hele dag soepel en zacht. Ik heb twee kleuren waar ik helemaal verzot op ben: Bali en Java. Bali is een nude, bronzig kleurtje en Java heeft een heel mooie roze tint. Perfect voor het najaar. Sowieso alles van Chanel is heerlijk, maar jammer dat het zo ontzettend duur is.