Tupperware goes hip en online

Eten door Redactie Ze.nl

We kennen het vooral van de plastic bakjes, van de vleeswarendoosjes in de koelkast en van de party's die je moeder ongetwijfeld wel een keertje heeft gegeven. Suf? Nee, helemaal niet! Vandaag is de dag dat Tupperware voor het eerst (na 48 jaar!) online gaat verkopen. Nederland heeft hiermee meteen de primeur te pakken. Je kunt vanaf vandaag het verrassend leuke assortiment online bekijken en bestellen.

En dat wil je, want het heeft niet meer het stoffige imago van saaie keukenspulletjes. Nee, Tupperware is helemaal opgehipt met leuke nieuwe producten in frisse kleurtjes. Houd je na een avondje gezellig koken voor vriendinnen een hoop eten over? De doosjes voor de diepvries zijn nog altijd een fijne Tupperware-klassieker. Ga je binnenkort picknicken en wil je graag je zelfgemaakte aardbeiensmoothies meenemen? Schenk dit dan in de rietjesbekers. En met de Baking Basics-collectie maak je natuurlijk de lekkerste cupcakes, muffins en taarten.

De ouderwetse Tupperware Party heeft inmiddels plaatsgemaakt voor Kookstudio. Tupperware Demonstratrice Barbara Charite is helemaal enthousiast over deze avondjes. "Het is elke keer weer een feest om een Kookstudio te doen. Eerst stal ik mijn winkeltje uit, dan bereiden we samen een aantal lekkere recepten en we hebben allemaal een leuke avond. Ik zie de webshop als een mogelijkheid om nog meer mensen te ontmoeten die enthousiast zijn over ons product."

Van een beetje service zijn ze bij Tupperware ook niet vies. Zodra je een bestelling hebt geplaatst, neemt een demonstratrice contact met je op voor een afspraak. Tijdens zo'n afspraak worden de producten geleverd en legt de demonstratrice uit (als dit tenminste gewenst is) hoe jouw bestelde product werkt. Ideaal dus!

Dus wees niet bang als je enthousiast bent geworden door dit nieuws. Tupperware is helemaal hip en onmisbaar in iedere keuken! Bekijk de webshop snel!