Speeltjestest: Delight

Intiem door Redactie Ze.nl

In totaal hebben wij 121 mailtjes ontvangen voor het testpanel van Ze.nl en yayayes!. Wat een goed teken dat zo veel vrouwen in Nederland en België opkomen voor hun seksuele lusten en genieten van seksspeeltjes... Voor degenen die de vorige edities gemist hebben, stellen we onze panelleden nog even aan je voor:

Panellid nummer 1
Naam: Puck
Leeftijd: 34 jaar
Relatie: getrouwd en moeder van een mooie dochter
Waarom meedoen? Na jaren vol seksuele onvrede en gebukt te gaan onder het taboe, weet ik nu hoe het voelt om na te gloeien van een goede beurt met mezelf!

Panellid nummer 2
Naam: Jeanine
Leeftijd: 20 jaar
Relatie: single
Waarom meedoen? Ik houd van seks en sinds ik geen vaste relatie meer heb, ben ik toch op de speeltjes aangewezen... Ik geef toe, het is geen echte seks, maar sommige apparaten krijgen mij tot hoogtepunten die mijn vriendjes nooit voor elkaar hebben gekregen!

Panellid nummer 3
Naam: Ayla
Leeftijd: 19 jaar
Relatie: vriendje
Waarom meedoen? Ik overweeg al een tijdje om een vibrator te kopen, maar op één op andere manier komt het er maar niet van. Ik praat vaak openhartig over seks met mijn vriendinnen en wil mijn reacties ook wel delen met de rest van de vrouwelijke bevolking!
 
Het tweede speeltje van deze reeks is de Delight G-spot vibrator.

Verpakking
Puck: 7 / Jeanine: 3 / Ayla: 7
Gebruiksaanwijzing
Puck: 7 / Jeanine: 6 / Ayla: 7
Kleur product
Puck: 10 / Jeanine: 7 / Ayla: 9
Vorm product 
Puck: 9 / Jeanine: 4 / Ayla: 9
Bediening 
Puck: 8 / Jeanine: 8 / Ayla: 8,5
Gevoel in de hand
Puck: 7 / Jeanine: 6 / Ayla: 9
Gevoel in je lichaam
Puck: 8 / Jeanine: 5 / Ayla: 8
Geluid van de motor
Puck: 8 / Jeanine: 5 / Ayla: 8
Kracht van de motor
Puck: 10 / Jeanine: 9 / Ayla: 9
Variatie in snelheid
Puck: 8 / Jeanine: 10 / Ayla: 7
Schoon te maken
Puck: 7 / Jeanine: 8 / Ayla: 6

Raakte je opgewonden (ja/nee)?
Puck:
Ja
Jeanine: Ja
Ayla: Ja

Zou je dit product vaker gebruiken (ja/nee)?
Puck:
Nee
Jeanine: Ja
Ayla: Ja

Beschrijf dit product in drie woorden:
Puck:
Prachtig design / krachtige motor / gebruiksvriendelijk
Jeanine: Hip / onhandig / verassend
Ayla: Design / origineel / trendy

Algemeen rapportcijfer
Puck: 8
Jeanine: 7
Ayla: 8,5

Toelichting...
Puck:
WAUW, van het design werd ik echt blij, wat een gaaf ding! Het heeft ook niets voor niets de Red Dot Design Award gewonnen. De bediening is heel gebruiksvriendelijk en helemaal van nu. Het deed mij erg denken aan een joy-stick, maar dan letterlijk EN figuurlijk. Ook over de apart verkrijgbare oplader ben ik erg te spreken, hij werkt als een magneetje (je klikt hem vast op het oplaadpunt), dus geen losse batterijen en contacten voor stekkers waar de beschermlipjes van afbreken.

Alleen, tjsa... het is niet alleen maar feest. Het is weer een G-spotter, en ik heb toch meer nodig dan dat. Er zat wel een extra bobbeltje op de Delight wat je clitoris zou moeten stimuleren. Maar dat voegde niet met mijn anatomie.Ik zou hier wel de Tarzan-uitvoering van willen, want volgens mij kom ik dan 't bed dan niet meer uit! De trilstanden waren namelijk erg sterk en variabel. Als opwarmertje heeft hij zeker wel zijn werk gedaan, maar helaas heeft een collega van deze Delight zijn werk afgemaakt.

Jeanine:
De verpakking van deze vibrator is erg saai, wat absoluut niet overeenkomt met de verrassende vorm van de vibrator zelf! Het is even uitvogelen welk gedeelte nu waar moet, maar dan kan je aan de slag. In principe is maar een klein deel van de vibrator bestemd voor lichamelijk contact. Waarschijnlijk hebben ze de vibrator zo groot gemaakt om de bediening tijdens gebruik te vergemakkelijken. De bedoeling van de vibrator is om je G-spot en clitoris tegelijk te stimuleren.

Het idee is goed, de vorm ook, maar waar geen rekening mee is gehouden is het feit dat elk lichaam anders is. Dit kwam er bij mij op neer dat het gedeelte wat tegen je clitoris aan hoort te zitten, hier nog niet bij in de buurt kwam! Een beetje een teleurstelling... Na wat onsexy manoeuvreren, trekken en duwen werd ik echter toch wel opgewonden en kwam ik zelfs tot een verrassend orgasme. Ik denk echter dat als de vibrator meer was aangepast aan mijn lichaam (lees: vagina) het een opwindender apparaatje was geweest.

Niet alleen de vorm van deze vibrator is apart, ook het oplaadsysteem was een nieuw concept voor mij. Op de vibrator en op de oplader zitten twee magneetjes. Deze moet je tegen elkaar aanleggen en dan laadt de vibrator zich op. Een beetje lastig omdat bij een kleine beweging de oplader al los kan schieten! Het schoonmaken gaat redelijk. De vibrator is niet waterdicht, maar wel bestendig tegen druppels. Een beetje voorzichtig zijn dus!

Ayla:
Toen ik hem kreeg was ik meteen verrast door de leuke vorm. Op de verpakking staat dan ook te lezen 'Red Dot Design Award Winner 2008'. Hoewel het onderste gedeelte wat langer zou mogen zijn, doet hij vrij goed zijn werk. Het bovenste gedeelte, bedoeld om de clitoris te stimuleren, vibreert wat minder, maar de combinatie van beide vibraties zorgt wel voor vuurwerk.

Voor de vrouwen die van verschillende ritmes houden: er zijn drie standen mogelijk, wel slechts in één snelheid beschikbaar. Maar mijn voorkeur gaat eerder uit naar de gewone monotone stand, waarbij de kracht van de vibratie trouwens wel aanpasbaar is.

Enige twee minpuntjes zijn de manier van opladen (werkt met magneetjes en vraag me af of dat goed blijft werken) en het materiaal (dat wel goed aanvoelt maar gemakkelijk pluisjes aantrekt, toch zeer onaangenaam voor een vibrator). Toch raad ik hem zeker aan aan alle vrouwen die een speeltje zoeken dat ook hun clitoris kan verwennen!

Benieuwd geworden naar dit speeltje, kijk dan snel op de site van yayayes! en schaf 'm aan!