Lipgloss weergeeft sex mood

Intiem door Jet

Ja, het is heus waar: er is een lipgloss op de markt gebracht die van kleur verandert wanneer de 'draagster' zin krijgt in seks (van licht- naar felroze) of een andere emotie heeft. The Mood Swing Emotionally Activated Lip Gloss (ligt lekker in de mond hè?!) zou reageren op chemische stoffen die het lichaam aanmaakt als een vrouw opgewonden raakt.

Het glossje is bedacht en ontwikkeld door het Californische beautymerk Too Faced. Verschillende celebs zijn al fan, waaronder zangeres Katy Perry (en uiteraard haar lover Russell Brand).

De Britse datingexpert Lorraine Adams zegt over het product: "Dit kan de ultieme ijsbreker voor dates worden. Maar als je het elke dag gebruikt kan het wel gênant worden. Wil je echt dat de man naast je in de bus weet dat je opgewonden bent?"

The Mood Swing Emotionally Activated Lip Gloss kost zo'n 13 euro en is in verschillende kleuren te koop bij Boots en ASOS.com. Er wordt een kleurenkaart bij geleverd, zodat je date precies kan zien in welk stadium van geilheid je je begeeft.