Deze signalen wijzen erop dat je toe bent aan seks

Intiem door Anne-Fleur

Lijkt het wel eeuwen geleden dat je een beetje actie had in de slaapkamer? Natuurlijk is daar helemaal niks mis mee, al kan jouw lichaam daar wel anders over denken... Als je namelijk al een tijdje geen seks meer hebt gehad kan jouw lichaam je signalen afgeven die erop wijzen dat je toe bent aan een hete sessie tussen de lakens.

Deze signalen wijzen erop dat je toe bent aan seks

We laten je natuurlijk niet langer in spanning, want om wat aan deze signalen te doen *wink*, moet je wel weten wélke signalen je lichaam je dan geeft om eens wat vaker van bil te gaan. Dit zijn ze.

Je hebt moeite met in slaap vallen

Een hormoon dat je lichaam nodig heeft om goed in slaap te vallen is oxytocine. En laat dat hormoon nu net gestimuleerd te worden door seks... Zijn er voor jou geen andere verklaarbare redenen dat je niet in slaap kan komen? Dan kan het maar zo zijn dat je gewoon wat sexy time nodig hebt.

Je bent gestresst om niks

Nou ja, niet niks. Je lichaam wil gewoon heel graag van bil gaan. Seks is voor velen een echte mood booster en zorgt voor veel meer relaxing en minder stress gedurende de dag. Als je gestresst bent om eigenlijk niks, kan je lichaam je daarmee vertellen wat 'ie écht nodig heeft... 

Je bent constant aan het fantaseren

Komen jouw dirty thoughts de laatste tijd wel héél vaak tevoorschijn? Een duidelijker teken kun je niet hebben lijkt ons. Als je seks in je hoofd hebt en steeds maar blijft fantaseren, dan is het wel clear wat je te doen staat, of niet?

Je voelt je onzeker

Tijdens het seksen met iemand voel je je waarschijnlijk on top of the world (no pun intended). Je voelt je gewild, en de manier waarop iemand met jou omgaat in bed kan veel doen voor je confidence. Heb je een tijdje geen actie gehad in de slaapkamer, dan kan dat een flinke domper zijn voor jou zelfvertrouwen. Dit slaat natuurlijk nergens op, want je bent nog steeds dezelfde persoon als wanneer je wél seks hebt. Toch kan het voor een confidence boost slim zijn om gewoon eens met je (bed)partner tussen te lakens te kruipen. 

Je huid is minder glowy

Feit of fabel? Het is dus écht waar: je huid kan minder glanzend en effen worden door een gebrek aan seks. Tijdens het vrijen gaan je poriën namelijk open en zorgt het ervoor dat onzuiverheden en plekjes op je huid verdwijnen. Ook zweet je meer tijdens deze speciale work out, waardoor gifstoffen je lichaam binnen een paar minuten verlaten. Dus... waar wacht je nog op?

Lees ook: Oeps: deze seksdromen komen vaak voor en dit betekenen ze