Parfum met vaginageur

Intiem door Jet

Wat?
De geur, genaamd VULVA Original, is ontwikkeld door het Duitse bedrijf Vivaeros. Het is geen parfum (zoals ze zelf zeggen), maar een intieme geurstof voor het geurgenot. Het middeltje is een mix van verschillende ingrediënten, zoals urine, zweet en vrouwelijke opwinding. De eigenaar van Vivaeros vertelt: "We hebben monsters geprobeerd van tal van vrouwen. Het was nog een hele klus om de juiste geur te vinden. We zijn er zo'n anderhalf jaar zoet mee geweest." Uiteindelijk is de vrouwelijke opwinding afgetapt van de blondine die ook model staat voor het luchtje (zie rechter foto). Toch fijn om te weten van wie je de intieme sappen op je huid smeert...

Voor wie?
Het goedje is bedoeld voor mannen om hen nog een extra handje te helpen, als je begrijpt wat ik bedoel, en voor vrouwen om de geurbelevenis tijdens de seks nog verder te verhogen.

Waarom?
Waarom, in godsnaam waarom, zou iemand naar vagina willen ruiken? De eigenaar van het bedrijf verklaart: "Geur wordt onderschat. Als ik bij mijn vrouw ben, ruik ik het liefst haar lichaamsgeur, niet een parfum. De intimiteit die erin schuilt is belangrijk. Op de erotische markt kun je miljoenen seksspeeltjes kopen maar het draait allemaal om zien of horen. Ik wilde daar ruiken aantoevoegen."

Grijp je kans, voor slechts 24,90 kan je de hele dag naar vagina ruiken! Kijk voor meer informatie op de website.