5 extreme seksuele fetisjes

Liefde door Laura

Een fetisj voor voeten, grote borsten, leer of het verkleden als een baby. Die kennen we nou wel. Ooit gehoord van een seksuele voorkeur voor menstruatiebloed, elektriciteit of het hangen aan haken…?

Lees ook: 10 soorten seks voor je bucketlist

De pletfetisj

Misschien herinner je het nog. In een donker verleden ging een video viral waarin een dikke vrouw op een veel te kleine pony stuiterde. Het arme beest zakte door zijn benen en nog zat de vrouw te stuiteren op het dier. De term 'ponypletter' was geboren. 

Je wist het vast niet, maar het pletten van objecten, mensen of dieren is een heuse fetisj. Ook het geplet worden hoort bij deze crush fetisj. Ja, ja. Mensen worden er opgewonden van om het te doen, maar ook om beelden hiervan te zien. Vandaar dus die video. Waarschijnlijk, want wat er in het hoofd van deze mevrouw ging weet niemand. Wel goed om te weten is dat niet elke plet fetisjist een dierenmishandelaar is. Er zijn bijvoorbeeld ook vrouwen met obesitas die betaald worden om op mensen te zitten met hun volledige gewicht. Er zijn ook duizenden crush fetisj video’s te vinden op porno websites. Mocht je nieuwsgierig zijn… 

Menstruatiefetisj

De meeste mensen moeten er niet aan denken om de rode zee te bevaren. Er zijn ook mensen die niets liever doen. Hoe dat zich uit in de praktijk? Orale seks en penetratie terwijl hun vriendin ongesteld is. Ze ruiken graag aan gebruikte tampons en maandverband. Met het laatste in de hand masturberen sommige liefhebbers zich. Voor singles is er ook een oplossing. Er zijn namelijk bedrijven waar men kan betalen voor gebruikte tampons en maandverband.

Gehandicaptenfetisj

Een voorliefde voor mensen die minder valide zijn. Het bestaat echt. Deze personen noem je ‘devotees’. De een loopt vooral warm voor vrouwen of mannen in rolstoel. De ander heeft dan weer een zwak voor mensen met een amputatie, verlamming, of spierzwakte. Je denkt misschien dat het een ‘machtsdingetje’ is, maar de aantrekkingskracht zit ‘m meer in de kwetsbaarheid.

Body Suspension

Deze fetisj is niet altijd seksueel, maar heel extreem is-ie wel. Body Suspension valt onder de categorie body modification. Dit is niet zomaar even een dingetje wat je uitprobeert op een saaie zaterdagmiddag. Heb je een zwakke maag, scroll dan even door. Bij Body Suspension worden er piercings of haken in het lichaam gebracht. Vervolgens worden sterke touwen aan de haken bevestigd en wordt de persoon hieraan langzaam van de grond gebracht. De kunst is om lang en geconcentreerd kalm te blijven. Je kunt begrijpen: Body suspension is heel gevaarlijk en pijnlijk, dus wordt alleen door echte pro’s gedaan.

Stimming / Elektro seks

‘Stimmers’ halen opwinding uit elektriciteit. Hoewel het al sinds de 18e eeuw bestaat, is het nog een vrij onbekend begrip. Blijkbaar is hier ook een markt voor. Er zijn namelijk speciale seksspeeltjes te koop waarmee je jezelf kan stimuleren door middel van elektrische prikkels. Dat kan bijvoorbeeld een dildo zijn, maar er zijn ook grote powerboxen waarvoor je 1000 euro moet neertellen. Dure hobby.

Lees ook: Seks na keizersnede: dit is wanneer het weer kan