Speeltjestest: Mona G-spot passie

Intiem door Redactie Ze.nl

In totaal hebben wij 121 mailtjes ontvangen voor het testpanel van Ze.nl en yayayes!. Wat een goed teken dat zo veel vrouwen in Nederland en België opkomen voor hun seksuele lusten en genieten van seksspeeltjes... Voor degenen die de vorige editie gemist hebben, stellen we onze panelleden nog even aan je voor: 

Panellid nummer 1
Naam: Puck
Leeftijd: 34 jaar
Relatie: getrouwd en moeder van een mooie dochter
Waarom meedoen? Na jaren vol seksuele onvrede en gebukt te gaan onder het taboe, weet ik nu hoe het voelt om na te gloeien van een goede beurt met mezelf!

Panellid nummer 2
Naam: Jeanine
Leeftijd: 20 jaar
Relatie: single
Waarom meedoen? Ik houd van seks en sinds ik geen vaste relatie meer heb, ben ik toch op de speeltjes aangewezen... Ik geef toe, het is geen echte seks, maar sommige apparaten krijgen mij tot hoogtepunten die mijn vriendjes nooit voor elkaar hebben gekregen!

Panellid nummer 3
Naam: Ayla
Leeftijd: 19 jaar
Relatie: vriendje
Waarom meedoen? Ik overweeg al een tijdje om een vibrator te kopen, maar op één op andere manier komt het er maar niet van. Ik praat vaak openhartig over seks met mijn vriendinnen en wil mijn reacties ook wel delen met de rest van de vrouwelijke bevolking!
 
Het tweede speeltje van deze reeks is de Mona G-spot passie.

Verpakking
Puck: 8 / Jeanine: 10 / Ayla: 9
Gebruiksaanwijzing
Puck: 6 / Jeanine: 6 / Ayla: 6
Kleur product
Puck: 6 / Jeanine: 8 / Ayla: 8,5
Vorm product 
Puck: 7 / Jeanine: 7 / Ayla: 8
Bediening 
Puck: 7 / Jeanine: 8 / Ayla: 9
Gevoel in de hand
Puck: 7 / Jeanine: 8 / Ayla: 7,5
Gevoel in je lichaam
Puck: 5 / Jeanine: 4 / Ayla: 8
Geluid van de motor
Puck: 8 / Jeanine: 7,5 / Ayla: 7
Kracht van de motor
Puck: 8 / Jeanine: 9 / Ayla: 8
Variatie in snelheid
Puck: 8 / Jeanine: 10 / Ayla: 9
Schoon te maken
Puck: 5 / Jeanine: 10 / Ayla: 8

Raakte je opgewonden (ja/nee)?
Puck
: Nee
Jeanine: Nee
Ayla: Ja

Zou je dit product vaker gebruiken (ja/nee)?
Puck: Nee
Jeanine: Nee
Ayla: Ja

Beschrijf dit product in drie woorden:
Puck: Hard, niet flexibel / degelijk design / gebruiksvriendelijk
Jeanine: Makkelijk in gebruik / G-spot gericht / onopwindend
Ayla: Aangename vorm / speels / trendy

Algemeen rapportcijfer
Puck
: 6,5
Jeanine: 6
Ayla: 8,5

Toelichting...
Puck:
Wat een timing, ik kreeg hem op mijn verjaardag aangeboden door de nietsvermoedende postbode, maar de pret was helaas voor kort. Ondanks dat de verpakking erg mooi is, vond ik de Lelo zelf tegenvallen: ik kan niet overweg met onflexibele, harde objecten en hij deed mij iets te veel denken aan een Wii Fit-controller. Maar ik wilde niet gelijk de pret drukken en ging aan de slag... Ik ben de eerste keer vijf minuten bezig geweest, en dat is best lang als je iets zoekt, maar een lekkere massage on the spot is het niet geworden.

Een tweede keer heb ik hem puur alleen gebruikt voor clitorale stimulatie, samen met mijn partner, maar daarvoor is hij dan weer eigenlijk te dik. Hij past er niet ook nog bij, zeg maar... Ook lopen de trilstanden niet door: als je van standje 1 naar 6 gaat en weer op het knopje van de trilstanden drukt, gaat hij niet weer naar 1, maar loopt hij weer naar 5, 4, 3, 2. Ik heb liever dat hij dan weer opnieuw met zijn programma begint.

Een derde keer heeft mijn partner zich opgeofferd om de zoektocht naar mijn spot aan te gaan met de Lelo, maar helaas. Toch weer goed schoongemaakt voor een volgende keer, maar echt goed schoon wordt alleen het deel wat naar binnengaat. Het deel wat je in je hand hebt, kan niet onder water en heeft naden aan de zijkant, dus daar wel extra aandacht aan geven. En pas ook op het lipje waar je de oplader in steekt: als je die er per ongeluk helemaal uittrekt, krijg je hem er niet mooi passend meer in. Omdat het mij een apparaat leek waarbij je toch wel echt kan klaarkomen (the famous G-spot spotter) viel hij toch wat tegen, iets anders kan je er ook niet mee doen. Maar ik ga er toch nog een paar keer voor liggen, want zelfs ik moet toch zo'n spot hebben, lijkt mij.

Jeanine:
Dit product is mij niet zo goed bevallen, ondanks dat de verpakking erg mooi is, de vibrator er goed uit ziet en gemaakt is van erg prettig materiaal. Een ander positief punt is dat de vibrator oplaadbaar is en je dus geen gedoe hebt met batterijen! De bediening van het product is ook erg makkelijk: vier knopjes waarmee je de vibratiesnelheid en de vibratiemodi mee kunt instellen. De vibrator is gericht op de G-spot, dus er zit een lichte buiging in en het uiteinde is een stuk dikker dan het midden. Het vibreren stimuleerde mijn G-spot echter niet en ook de verschillende vibratiemodi hadden verder geen effect op mij. Ik werd er dan ook niet echt opgewonden van. Ik kan me voorstellen dat dit voor product voor andere vrouwen wel werkt, maar voor mij helaas niet.

Ayla:
Toen ik hem ontving was ik zeer verrast door de chique verpakking en ook de vibrator zelf ziet er leuk uit: mooie vorm en kleuren. Duidelijk een kwaliteitsmerk en tevens zeer gemakkelijk in gebruik. Niet alle zes de standen konden me even goed bekoren en hij zou best een beetje groter mogen, maar hij bracht me wel genot. Met dit soort modellen is het wel steeds kiezen tussen in- en uitwendig, maar je kunt het ook positief bekijken: zo wordt de spanning geleidelijker opgebouwd. Nog een pluspunt: tegenwoordig denken de meeste fabrikanten gelukkig aan het milieu en dus zat ook bij deze vibrator een oplader. Veel handiger en beter dan werken met batterijen.

Benieuwd geworden naar dit speeltje, kijk dan snel op de site van yayayes! en schaf 'm aan!