Verf je vagina roze!

Intiem door Jet

Onze flamoes moet tegenwoordig lekker strak zijn, haarloos, zo zacht als babybilletjes, naar aardbeitjes ruiken én mooi roze zijn. Is de kleur van jouw geslacht een beetje grauw geworden de laatste tijd? Geen nood, daar is iets voor bedacht. My New Pink Button is speciale verf die jouw vagina weer laat sprankelen!

De verf is verkrijgbaar in vier verschillende tinten, die allemaal de naam van oude filmdiva's dragen: Marilyn (de lichtste kleur - voor beginners), Bettie (sexy hot pink - voor feestjes), Audrey (de donkerste kleur - voor de vrouw die durft) en Ginger (speciaal voor donkere dames).

My New Pink Button is ontwikkeld door Karan Mari, die er op latere leeftijd achter kwam dat haar eigen kleur daar beneden verdwenen was. In haar zoektocht naar een wondermiddel kwam ze erachter dat duizenden (oudere) vrouwen met hetzelfde probleem worstelden. Ze besloot het heft in eigen handen te nemen en een eigen product te creëren: My New Pink Button. Het product is niet getest op dieren, maar "it will bring out the animal in you"!

What's next? Gaan we onze doos voortaan alle kleuren van de regenboog verven? Groen en rood voor Kerst en voor Oud & Nieuw glitters?

Dames, wat vinden we hier nou van? Ik zeg: we laten onze genitaliën lekker met rust!