Daggeren op de dansvloer

Intiem door Eline_B

De nieuwste trend in dansen is daggeren. De avonden dat mannen aan de bar staan en vrouwen samen dansen is voorbij. Daggeren is namelijk bedoeld voor man en vrouw: lekker tekeer gaan als beesten op de vloer. Deze nieuwe dans wordt ook wel de 'dolkdans' genoemd en is overgewaaid uit Jamaica. De dans wordt daar voornamelijk op straat uitgevoerd met grote groepen tegelijk. Zoek je danspartner uit en 'droogneuken' maar!
 
Deze heftige droogneukdans heeft al voor behoorlijk wat opschudding gezorgd. Steeds meer mensen hoor je erover praten. Het daggeren is een soort voorspel op de daad en stimuleert je seksuele lusten, maar kan deze ook de kop in drukken. Er zijn namelijk al berichten over gebroken en gekneusde geslachtsdelen... auw!

Hoe moet 'het'?
Het principe is erg simpel: de man tilt de vrouw omhoog en zwaait haar van voor naar achter tegen zich aan. De vrouw spreidt haar benen en legt deze om de man heen (zonder te klemmen) en dan: beuken maar. Zolang het er hard aan toe gaat, doe je het goed. Het lijkt allemaal erg simpel, totdat je de verschillende moves ziet. De Jamaicaanse vrouwen hebben waarschijnlijk meer dansbloed in zich dan wij Nederlanders, want de posities die de koppels daar aannemen... chapeau! We hebben het dan natuurlijk wel over de dolkdans-profs; wij beginnen net.

Als ik de mensen moet geloven die het hebben uitgeprobeerd -ja, die zijn er al in Nederland- is de dans leuk en verslavend. Wie weet staan we over een paar maanden allemaal zo op de dansvloer. Je kan mij thuis vinden: ik wacht rustig tot deze hype overwaait...