Lift je wimpers

Make-up door Eline_B

Oké, we moeten er wel iets meer voor doen dan alleen stil zitten, maar niet veel. Twee dagen na de behandeling geen mascara dragen en geen water op de ogen doen, that's it! De Lenght Volume Lift (LVL)-methode zorgt ervoor dat onze wimpers lekker lang en gelift worden. En dat zonder naalden en botox-achtige taferelen. Eindelijk met gemak een mooie, open uitstraling.

De LVL-methode brengt een coating aan bij de wimperaanzet van een soort gel, zodat de wimpers vanaf de wortel worden aangepakt.  De wimpers worden netjes naast elkaar gehouden zodat er geen rare kruisingen of dubbele wimpers ontstaan, waarna er een siliconen schildje overheen gaat. En juist dit schildje zorgt ervoor dat de wimpers optimaal worden gelift. Een eye-catching resultaat in 45 minuten. De wimpers zijn gesepareerd en hebben volume en lengte. Wil je toch twee dagen na de behandeling mascara op doen omdat je lichte wimpers hebt, dan heb je een intensere blik dan ooit tevroren.

Special price for me?

Het effect van deze behandeling duurt ongeveer drie tot vier maanden, omdat onze eigen wimpers zich in die tijd ook vervangen. De prijs voor de behandeling ligt tussen de 90 en de 120 euro. Jaarlijks zou je dus grofweg rond de 370 euro kwijt kunnen zijn. Maar denk aan al de besparingen: mascara hoeft nauwelijks meer, geen krultangen, nepwimpers en andere gekke en beschadigende apparaten voor de wimpers.

Zouden jullie je wimpers wel zo'n lift willen geven?