Revitalash wimperserum

Gezicht door Redactie Ze.nl
Heb jij korte, dunne en lichte wimpers en smeer je je daardoor rot aan mascara? Wie weet is Revitalash een uitkomst voor je! Revitalash is het meest favoriete verzorgingsproduct voor langere, vollere en dikker uitziende wimpers.

Het product belooft zelfs dat je wimpers er binnen twaalf weken voller en dikker uit zien. Klinkt goed, toch?

Revitalash is ontwikkeld door een Amerikaanse oogarts, als cadeau voor zijn vrouw, die herstellende was van borstkanker. Chemotherapieën hadden haar wimpers beschadigd, waardoor ze breekbaar, dun en minder vol waren geworden. Na intensief onderzoek ontwikkelde de oogarts, in samenwerking met een getalenteerde groep cosmetische wetenschappers, een product dat daadwerkelijk een zichtbare verbetering gaf aan de wimpers van zijn vrouw.

Gebruiksaanwijzing:

  • Breng het wimperserum dagelijks aan voor het slapen gaan (verwijder contactlenzen, indien nodig). Breng een zeer kleine hoeveelheid aan bij de aanzet van de wimpers.
  • Gebruik Revitalash niet vaker dan één keer per dag en consequent ied ere dag, minstens 12 weken, voor een optimaal resultaat.
  • Na 12 weken volstaat ?onderhoud? en kan je Revitalash nog drie tot vier keer per week gebruiken om je vollere wimpers te behouden.

Revitalash is verkrijgbaar in twee verschilende formaten en kost ? 74,95 voor 2,0 milliliter (voor 2-3 maanden gebruik) en ? 104,95 voor 3,5 milliliter (voor 4-6 maanden gebruik). Revitalash is te koop bij verschillende parfumerieën, schoonheidssalons en kapsalons.

Kijk voor meer informatie op de site.