8 Days of Christmas - #6: WIN Eye Candy-kunstwimpers

Winacties door Madelon

Het is bijna Kerst, en bij Kerst horen cadeautjes! Daarom maak je bij de 8 Days of Christmas-give away acht dagen lang kans op mooie prijzen. Vandaag, tijdens alweer de zesde dag: tien paar kunstwimpers!

On the sixth day of Christmas... Geven we tien paar Eye Candy-kunstwimpers weg!


Herinner je je de Eye Candy-kunstwimpers nog? Een tijdje geleden probeerden we deze uit voor de website. En omdat we razend enthousiast waren over het resultaat (want: de wimpers zijn mooi, voel je niet zitten, lijken ontzettend natuurlijk, zijn makkelijk in gebruik en niet duur), mogen we nu tien setjes weggeven!



 

De setjes die we mogen weggeven zijn dezelfde wimpers die Madelon op de foto?s hierboven op heeft, de Naturalise-wimpers. Naast dit soort zijn ook de Dramatise en de Volumise te koop. Je koopt de wimpers bij Kruidvat en Etos voor ? 7,99 per stuk.


Bij jou onder de boom

Wil jij één van de tien setjes kunstwimpers van ons krijgen als kerstcadeautje? Om kans te maken op één van de setjes, klik je onderaan deze pagina op de ?meedoen?-button. Zo simpel is het!

De actie loopt tot en met Kerstavond. Heb je meegedaan? Hou dan rond Kerst je mailbox goed in de gaten, want dan kiezen wij de winnaressen!


Is de 8 Days of Christmas-give away nieuw voor jou? Lees dan dit artikel en kom erachter waar je tot en met Kerstavond allemaal kans op maakt! En bekijk hier meteen alle andere winacties!