8 Days of Christmas - #5: WIN DaWanda-waardebonnen

Winacties door Madelon

Het is bijna Kerst, en bij Kerst horen cadeautjes! Daarom maak je bij de 8 Days of Christmas-give away acht dagen lang kans op mooie prijzen. Vandaag, tijdens alweer de vijfde dag: vijf waardebonnen van de designmarkt DaWanda!

On the fifth day of Christmas... Geven we 5 waardebonnen van ? 50,- voor DaWanda weg!


Ken je DaWanda nog niet? Deze webshop is een marktplaats, maar dan niet voor tweedehands producten. Wél kunnen ontwerpers, van amateurs tot professionele, hun spullen verkopen via de site. De producten die op DaWanda aangeboden worden zijn dus allemaal unieke, handgemaakte producten die je nergens anders op internet vindt! Daarnaast is DaWanda ook een begrip in Duitsland, België, Engeland, Frankrijk, Polen, Spanje en Italië, waardoor je echt unieke sieraden, accessoires, mode, kunst, vintage en andere spulletjes kunt vinden. Dankzij dit format is het voor beginnende ontwerpers heel makkelijk om een internationaal publiek te bereiken. Gaaf, toch?



 
Bij jou onder de boom

Wil jij één van de vijf waardebonnen van ? 50,- voor DaWanda van ons krijgen als kerstcadeautje? Om kans te maken op één van de waardebonnen, klik je onderaan deze pagina op de ?meedoen?-button. Zo simpel is het!

De actie loopt tot en met Kerstavond. Heb je meegedaan? Hou dan rond Kerst je mailbox goed in de gaten, want dan kiezen wij de winnaressen!


Is de 8 Days of Christmas-give away nieuw voor jou? Lees dan dit artikel en kom erachter waar je tot en met Kerstavond allemaal kans op maakt! En bekijk hier meteen alle andere winacties!