ZeTest: Wimperextensions (+WIN!)

Make-up door Madelon
Helaas ben ik één van de ongelukkigen met korte, blonde (lees: onzichtbare) wimpers. Maar sinds vorige week is dat verleden tijd: ik heb wimperextensions! En op Ze.nl kun jij nu ook zo?n behandeling winnen ter waarde van ?120,-!

Wimperextensions

. Klinkt vaag, maar is eigenlijk hartstikke simpel: extra wimperhaartjes die met een speciale lijm één op één aan je eigen wimpers worden bevestigd. Geen matjes met onnatuurlijk ogende wimpers die met een dikke plakrand boven je oog bevestigd dienen te worden, maar natuurlijk ogende, losse haartjes die héél precies aan je eigen wimpers vastgemaakt worden. Geen gedoe meer met mascara, geen zorgen onder de douche of op vakantie (want: waterproof!) en bovendien blijven ze ongeveer twee maanden zitten. Als je eigen wimpers op natuurlijke wijze uitvallen, gaan de extensions haartje voor haartje mee. Als je wil vul je ze bij, maar als je er genoeg van hebt, ga je langzaam weer terug naar je eigen wimpers. Gaaf toch?Dat dacht ik dus ook, toen ik er voor het eerst van hoorde. Ik, met mijn korte, blonde ? en dus onzichtbare ? wimpers, jaag er iedere maand minstens één mascara doorheen. En dan heb ik de helft van de tijd nog niet eens het gewenste resultaat. Toen ik op internet las over wimperextensions (dé trend, overgewaaid uit Amerika, gebruikt door alle sterren) was ik meteen enthousiast en nieuwsgierig. Zou het echt werken?

Samen met Anke van Bergh Beauté zette ik koers naar Lisa Hillen, eigenares van Beauty by Lisa in Zoetermeer en Den Haag. Zij wist ons alle ins & outs over wimperextensions te vertellen. ?Je hebt verschillende materialen, maar wij werken alleen met mink wimpertjes?, vertelt ze. ?Dit is de beste kwaliteit en niet slecht voor de eigen wimpers.? De behandeling is niet goedkoop, maar is het geld, volgens Lisa, zeker waard. ?Goedkoop is duurkoop?, vertelt ze. ?Ook als een schoonheidsspecialiste er maar een halfuur over doet om de extensions te zetten. Dat kan niet. Als je wimperextensions op een goede manier wil laten zetten, ben je minstens anderhalf uur bezig.?

En inderdaad: toen Anke de behandeling bij mij deed, waren we meer dan twee uur bezig. De wimpers worden uitsluitend op schone wimpers bevestigd en alleen op de bovenste wimpers. De onderste wimpers worden daarom afgeplakt met tape. Toen dat gebeurd was, bevestigde Anke de haartjes één voor één op mijn eigen wimpers.Na de behandeling stond ik versteld over het resultaat? Wat mooi! Ik voel de wimpers alleen zitten als ik met mijn ogen omhoog kijk, dan raken ze de arcadeboog? Maar dat komt omdat ze ? voor de verandering ? LANG zijn! Verder voelen ze heel natuurlijk aan. En nu, na een tijdje, nog steeds: douchen, slapen, fietsen in de regen? Alles overleven ze!Voor......en na!

Het enige wat opletten geblazen is, is make-up: mascara, eyeliner of make-upremover op oliebasis is ten strengste verboden, omdat dit de lijm kan oplossen. Beautysalons verkopen gelukkig wel make-up op waterbasis en ook kun je een coating aanschaffen, om de wimpers zo mooi mogelijk te houden. Om een natuurlijk effect te krijgen, draag ik op mijn onderste wimpers nog wel mascara, maar verder hoef ik niets meer aan mijn make-up te doen als ik ?s ochtends mijn bed uit stap. Ideaal! Het enige gevaar is waarschijnlijk dat de wimperextensions enorm verslavend werken? Ik weet nu al dat ik niet meer zonder kan!WIN!

Ze.nl mag drie behandelingen voor wimperextensions (ieder ter waarde van ?120,-) weggeven! En je kunt nog kiezen waar je de behandeling wil laten doen ook:

Wat moet je doen om te winnen?

Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook. Extra veel kans maken? Deel de actie dan op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken. Vul vervolgens hieronder de plaats in waar je de behandeling wil laten doen. De prijsvraag loopt tot en met 28 september 2012.