Essie herfstcollectie (+WIN!)

Make-up door Madelon
Essie is één van onze favo merken op het gebied van nagellak! Met de nieuwe herfstcollectie presenteert het merk zes nieuwe, diepe kleuren waarmee je dit najaar goed voor de dag kan komen, en met de kwaliteit die we gewend zijn.


De nieuwste herfstcollectie van Essie bestaat uit rustige, mooie tinten nagellak die eigenlijk wel bij iedere outfit kunnen. Geen bonte, extravagante kleuren die in het oog springen, maar juist warme, rijke lakjes. De enige kleur die direct opvalt is een vurige kleur rood, maar verder bestaat de collectie voornamelijk uit echte herfsttinten. Dat heeft Essie in ieder geval al goed begrepen!


Zoals we gewend zijn van Essie zijn de lakjes dun en de kwastjes breed, waardoor de nagellak goed uitsmeert. De lak zit in het welbekende potje met hetzelfde Essie-design als altijd, en de dop is weer lekker groot, waardoor het lakken supermakkelijk gaat. De lakjes dekken niet allemaal even goed, maar met twee laagjes blijven ze zeker een paar dagen zitten. Kijk mee!

De twee taupe-kleurige lakjes van de collectie: links Miss Fancy Pants en rechts Don?t Sweater It. Dekken beiden erg goed, maar hebben wel twee laagjes nodig.

Head Mistress (links), de felste kleur, en Recessionista (rechts). De felle rood is ietwat doorzichtig en heeft wat meer laagjes nodig, de diep paarse kleur lakt net als de taupekleurtjes.

Stylenomics (links) en Skirting The Issue (rechts). De laatste is weer een mooie, diepe kleur rood, die helaas ook wat doorzichtig is. Stylenomics is een echte najaarskleur, diep groen en mooi donker.


Win!
En wat nu het leukste van allemaal is: Ze.nl mag vijf keer de herfstcollectie van Essie weggeven! Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook. Extra veel kans maken? Deel de actie dan op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.

Klik vervolgens hieronder op de 'meedoen'-button! Simpel toch? De actie loopt tot en met 20 september 2012.