De mooiste voorjaarsvoeten

Lichaam door Jet

Stap 1: Een voetenbadje
Niets is zo gezond en prettig voor je voeten als een voetbadje... Los een bruistablet op in een teiltje met warm water en baad je voeten er zo'n tien minuten in. Spoel ze daarna af met koud water, hierdoor krijgen je voeten een gezonde 'boost' en wordt de bloeddoorstroming gestimuleerd.

Stap 2: Scrubben maar!
Heb je last van droge voeten? Gebruik dan eens een speciale scrubcrème voor de voeten. Die helpt ruwe plekken en eelt te verwijderen. Daarnaast helpt regelmatig scrubben het natuurlijke huidvernieuwingsproces te versnellen en dat zorgt er weer voor dat je voetjes super zacht aanvoelen.

Stap 3: Extra verzorging
Als je voor je gezicht een goede crème gebruikt, waarom dan niet voor je voeten? Er zijn speciale voedende crèmes verkrijgbaar voor je voeten; ze hebben nog nooit zo zacht aangevoeld...

Stap 4: Weg met die kloofjes
Kloofjes, we hebben er allemaal wel eens last van. Niet alleen hinderlijk, maar ook niet echt een charmant gezicht als je slippers aanhebt. Gelukkig zijn kloofjes snel en eenvoudig te verhelpen met een goede klovencrème.

Stap 5: Vergeet je nagels niet
Net zoals je regelmatig zorg moet besteden aan de nagels van je vingers, moet je ook de nagels van je tenen niet verwaarlozen. Smeer je nagelriemen regelmatig in met een verzorgende olie en duw ze vervolgens met een bokkenpootje zachtjes naar achteren. Lak ze ook nog in een mooi kleurtje voor super verleidelijke voeten!

Etos Voetverzorginglijn
Etos heeft heerlijke voetverzorgingsproducten die ik speciaal voor Ze.nl mocht uitproberen...

Nadat ik een warm voetenbadje had genomen (erg fijn tijdens deze koude dagen), heb ik mijn voeten uitgebreid ingesmeerd met de Etos Voet Scrubcrème (3,15). Hij ruikt heerlijk fris (een beetje naar pepermunt), de scrubkorrels zijn fijn maar stevig en mijn voeten waren meteen ontzettend zacht.

Daarna heb ik mezelf een voetenmassage gegeven met de Voedende Crème (3,29). Door de vochtinbrengende formule wordt de hydratatie en de huidelasticiteit van de voeten verhoogd en worden ze beschermd tegen uitdroging en kloven. Ook dit product ruikt heerlijk en mijn voeten voelden nog zachter aan dan ze al waren.

Van kloofjes heb ik gelukkig geen last, maar volgens mijn moeder was ook de Klovencrème (3,69) een succes.

Als laatste heb ik mijn nagels gelakt (nagellak: 2,49) in een mooi kleurtje en voilà... Mijn voetjes zijn er helemaal klaar voor, laat die lente/zomer maar komen!