Doe mij een maatje meer-crème

Make-up door Jet

Hoe/wat/waar?
Dé oplossing voor vrouwen met kleine en/of slappe borsten: Breast Enhancer Intensive Treatment. De crème is ontwikkeld door het Italiaanse merk PUPA en belooft de borsten in 8 weken een cupmaat groter te maken. Direct na de eerste keer aanbrengen worden de onderhuidse vetcellen gestimuleerd lipiden vast te houden. Voor het beste resultaat moet je de Breast Enhancer gedurende 8 weken 2 keer per dag met ronddraaiende bewegingen op de borsten inmasseren. Om het resultaat te behouden moet je de crème één maal per dag blijven gebruiken... Ok, genoeg info, nu de grote vraag:

Werkt het?
Een crème waarvan je borsten een cupmaat groter worden? Dat klinkt te mooi om waar te zijn... Dus begon ik met enige twijfel aan mijn Breast Enhancer-project. De crème heeft een fijne geur, is gemakkelijk aan te brengen en trekt snel in. Dus in gebruik is 'ie fijn! Maar belangrijker: werkt de crème?

Helaas, ik ben niet binnen 8 weken veranderd in Lolo Ferrari, maar om dan te zeggen dat 'ie totaal niet heeft gewerkt... Vanaf het moment dat ik de crème begon te gebruiken, merkte ik wel dat er iets gebeurde. Ik kreeg een beetje een tintelend gevoel in mijn borsten en voelde al snel dat ze erg strak in hun velletje stonden zeg maar. Gelukkig heb ik van mezelf al heel stevige borsten (ahum: borstjes), maar ik merkte na enige tijd wel dat ze iets voller en nog steviger werden. Helaas was dat niet voor lange duur, het leek wel alsof ze op een gegeven moment weer teruggingen naar hun oude formaat. Dat kan natuurlijk ook te maken hebben gehad met veranderingen in mijn gewicht. Misschien is de crème nog iets beter geschikt voor vrouwen met slappe borsten. De Breast Enhancer schijnt wel echt te werken: tenminste, de crème is getest door 30 vrouwen en het resultaat was positief!

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze 'doe mij een maatje meer'-crème? De crème kost 29 euro en is te bestellen op de website van John Beerens. Kijk voor meer informatie over de Breast Enhancer Intensive Treatment op de website van PUPA.