Vergroot je borsten met de Maximizer

Mode & trends door Madelon

Zes modellen liepen afgelopen week, lipjes getuit en borstjes vooruit, tussen de Amsterdamse Kalverstraat en de Dam om de Maximizer onder de aandacht te brengen. Het winkelend publiek mocht raden welk van de zes paar borsten behoorden tot de categorie ‘fake’, en welke ‘real’ waren en mede mogelijk gemaakt door de Maximizer. Met de QR codes op de shirts van de dames kon worden gecontroleerd of de keuzes juist waren. En dat kiezen bleek nog niet zo makkelijk!

 


De Maximizer is geen gewone push-up bh, maar heeft extra paddings aan de zij-, onder- en bovenkant. Hierdoor worden de borsten tot wel twee cupmaten vergroot. Ideaal dus voor vrouwen die weleens een cupmaat meer zouden willen, maar geen borstvergroting willen laten doen!

 
 


De speciale push-up bh is verkrijgbaar in vier verschillende modellen: zwart, wit, panterprint en zebraprint. De maten lopen van cupmaat AA tot en met D, en de slips zijn te koop in XS tot en met XL. Bh's kosten €29,99 en slips €9,99. Klik op de plaatjes om naar de webshop te gaan!

Ga jij 'm kopen?