Betere seks met G-spotvergroting

Intiem door Jet

Het is nog niet veel vrouwen gelukt om hun G-spot te vinden en daardoor hebben ze nog nooit een vaginaal orgasme ervaren. Daar kan nu verandering in komen...

Met een injectie van hyaleronzuur in de G-spot kunnen plastisch chirurgen namelijk de kans op een vaginaal orgasme vergroten. "Ik voer zo'n tien keer per maand een vergroting van de G-spot uit," zegt de Nederlandse plastische chirurg Edwin van Onselen in De Morgen.

"Tussen de urinebuis en de vagina zit een gebied dat erectiel weefsel bevat. Het verschilt in grootte en gevoeligheid bij vrouwen. De plek die het gevoeligst is, noemen we de G-spot. Het is in die plek dat we een injectie met hyaleronzuur geven. Zo vergroten we de oppervlakte van die gevoelige plek. Wat betekent dat de kans groter wordt dat ze tijdens het vrijen geraakt wordt. De gevoeligheid van de plek zelf vergroten, dat kunnen we niet," legt chirurg Van Onselen uit.

De meerderheid van de patiënten zou volgens Van Onselen meer voelen tijdens het vrijen. Er bestaat echter geen garantie van 100 procent, de techniek zit ook nog in een experimentele fase. Er hangt wel een prijskaartje aan! Vrouwen hebben de keuze tussen een inspuiting met een tijdelijk (tussen de 500 en 1000 euro) of blijvend effect (boven de 1000 euro). Het prikje doet wat pijn, want voor de ingreep wordt geen verdoving gebruikt. AUW!

Bron: Het Nieuwsblad / De Morgen