Marlies Dekkers ontwerpt voor Magnum

Mode & trends door Madelon

Lange tijd bleef het onduidelijk. Het enige dat bekend was, was dat Marlies Dekkers en Magnum ‘een’ samenwerking aangegaan waren. Maar wat? Hoe? Wanneer? En vooral: waarom? Dat bleef lange tijd onbekend. En dus zette een keur aan journalisten koers naar Hotel The Dylan in Amsterdam, waar Marlies herself het verlossende woord zou uitspreken. De ruimte waar de presentatie zou plaatsvinden was al snel goed gevuld. Terwijl we verwend werden met een heerlijke cocktail en – uiteraard – een Magnum-ijsje, werd de lingeriekoningin onder een luid applaus verwelkomd. Iedereen was razend benieuwd...


Marlies Dekkers for Magnum
En jawel: het hoge woord kwam er vrijwel meteen uit. Marlies Dekkers heeft, speciaal voor Magnum, een prachtig lingeriesetje ontworpen. “IJs en lingerie is natuurlijk een heel prikkelende combinatie”, begon Marlies. “Magnum heeft hoogwaardige producten, zowel in look en feel als in kwaliteit, en dat is ook iets waar ik naar streef. ‘Een dag geen plezier gehad, is een dag niet geleefd’; toen ik het motto van Magnum zag wist ik dat het ijsmerk precies bij mij past.”

 


Het ontwerp van het setje is geïnspireerd op het nieuwste ijsje van Magnum, dat speciaal voor komende zomer gelanceerd wordt: de Magnum Temptation Fruit met cranberries. De vormen en kleuren van het ijsje zijn terug te zien in het ontwerp: de donkerbruine kleur van de chocolade en de warme, roze kleur van de cranberries draaien in mooie vormen om elkaar heen. “Mijn motto is dare to be”, vervolgde Marlies. “Ik ontwerp voor zelfstandige, krachtige vrouwen, maar ook vrouwen die zichzelf willen verwennen.” En dus accentueert ook dit lingeriesetje de vrouwelijke vormen volgens de filosofie die Marlies in haar ontwerpen aanhoudt: You are as beautiful, as sensual, as desirous as you believe yourself to be.

 


Limited edition
Het limited edition lingeriesetje is niet te koop in de winkels, maar alleen te winnen. Het sexy setje wordt in een oplage van vijfhonderd stuks gemaakt, en je maakt er kans op bij aankoop van Magnum Temptation Fruit, via de speciaal in het leven geroepen site. Ben je één van de gelukkige winnaars? Dan wordt het lingeriesetje speciaal voor jou op maat geproduceerd.

Ik kan niet anders zeggen: wat een prachtig lingeriesetje! Dat wordt veel Magnums eten deze zomer... Alhoewel, of het setje dan nog zo mooi staat?