TIP: Hunkemöller SALE

Mode & trends door Marieke_B

Ik moet toegeven: zelf geef ik niet zo veel om lingerie. Ik vind het maar duur en op het moment suprême gaat het setje zo snel uit dat de partner in kwestie niet eens de moeite heeft genomen om 'm goed te bekijken en je ermee te complimenteren. En daar heb je dan je zuurverdiende centjes aan uitgegeven...

Daarom ben ik altijd zo blij als de lingeriezaken uitverkoop hebben. Dan wil ik nog wel eens op zoek gaan naar een mooi sexy setje, in plaats van bij H&M of Hema weer met zo'n pakketje van drie dezelfde strings bij de kassa aan te komen. Zeker nu ik single ben en het daten weer is begonnen, is het belangrijk om bij een afspraakje ook je ondergoed op de gelegenheid af te stemmen. Je weet immers maar nooit!

SALE
Hunkemöller heeft momenteel SALE en goed ook: er zijn kortingen tot maar liefst 70%! Ik betrap mezelf erop dat ik zo ongeveer alles wel zou willen hebben, zo mooi vind ik het. Maar ja, dan zou het alsnog een duur geintje worden... Zit er ook iets voor jou bij? Neem hier snel een kijkje!

Bodique
Ook de moeite van het bekijken waard is de mooie collectie genaamd Bodique. Deze setjes zijn chique, maar ook heel verleidelijk. De push-up bh's, strapless bh's, bustiers, slipjes... Allemaal zijn ze even mooi afgewerkt. Hierin voel jij je super vrouwelijk en sexy en steel je de show!

Shop ze! En laat even weten wat er van je setjes gevonden werd... ;)