Pepermuntje voor je doos

Intiem door Jet

Het middeltje, genaamd Linger: The Internal Feminine Flavoring, zorgt voor een frisse intieme zone die naar aardbeitjes ruikt en smaakt. Het duurt ongeveer een uurtje voordat het pilletje is opgelost, maar is veel langer merkbaar... De Linger zou een fijne uitkomst zijn voor mannen tijdens het beffen!

Dit pilletje suggereert dus dat onze natuurlijke smaak en geur vies is?! Oké, als je een week niet hebt gedoucht of gebadderd kan ik me voorstellen dat het geen pretje is voor een man om een vrouw orale seks te geven. Maar als dit niet het geval is, what's the problem? Veel mannen worden toch juist opgewonden van de geur en smaak van het (schone) vrouwelijk geslachtsdeel?! En al zou het een keertje zo zijn, een piemel smaakt/ruikt ook niet altijd even lekker, maar je hebt toch ook iets voor elkaar over? Persoonlijk vind ik deze uitvinding dus ronduit belachelijk: veel vrouwen zijn al onzeker over dit onderwerp en deze 'pepermuntjes' maken dat alleen maar erger!

Gelukkig zijn veel mannen het met me eens! Een Amerikaanse website besloot een aantal mannen te vragen hoe zij over deze uitvinding dachten... De één leek het vies: "Ik wil geen kunstmatige aardbeismaak tijdens het vrijen!" Andere mannen vonden dat hun vriendin prima smaakte en dat ze dus geen hulpmiddeltjes nodig had. Enkele mannen wilden het wel eens proberen, maar vonden het ook niet echt nodig.

Wat sommige mensen toch bedenken... Doe normaal zeg!