Bedbloopers

Intiem door Lindsay

In de sociale kringen waar ik in verkeer spreken we dan ook zeer openlijk over grappen en grollen tussen de lakens. Of bovenop de eettafel. Of in de douche. Ook de bloopers komen ter sprake. Niet altijd fijn op dat specifieke moment, wel hilarisch daarna. Of misschien zelfs leerzaam. Omdat ik me erg geamuseerd heb tijdens het bediscussiëren van bepaalde scènes in de slaap- of andersoortige ruimtes, hierbij de aller-, allerleukste. En toevoegingen zijn altijd welkom uiteraard!

Laat ik bij mezelf beginnen. Eerlijkheid voorop, niet? In mijn wilde vrijgezellenbestaan heb ik ooit een ontzettend hete Australische surfdude weten te veroveren tijdens een avondje stappen in een te hippe tent. Schaamteloos stonden we op de dansvloer te tongen als in de brugklas en al snel verlieten we de club en bracht hij me braaf thuis. Natuurlijk luisterden we even wat muziek voor de vorm, dronken we iets en (uit)eindelijk eindigden we in mijn bed. Hij adoreerde ieder deel van mijn lichaam en tussen het zoenen van mijn linker- en rechterborst bracht hij uit: "Hwjoe af a hiller bhodie." Ik, geil maar niet doof, zei: "Pardon?" Opnieuw zei hij: "Hjoe af a hiller body." "I'm sorry," vervolgde ik, "what?" Uiteindelijk zei hij, even opgehouden met liefkozen en duidelijk articulerend: "You have a killer body." "Oh," zei ik, "thank you." Wat een accent, die Aussies.

Vriendin E. (zoals jullie begrijpen, mag ik geen namen noemen) heeft een scharrel. Ze woont nog thuis, maar dit is geen probleem. Deur op slot, knopen los en gaan. Zoals veel vrouwen (en mannen) geniet ze van de doggystyle-positie. Ze waren druk bezig en 'genoten van het stoten'. Poëtisch niet? Tot ze haar evenwicht verloor. Even wankelde ze op haar knieën. Waarop hij hard haar hoofd tegen de muur voor zich stoot. Drie dagen lang liep ze met een bult op haar kop. "Hard gestoten?" vroeg iedereen. Alleen wij, de intimi die van de details wisten, vonden deze vraag hilarisch.

Een andere vriendin (F.) heeft het ooit voor elkaar gekregen iets zeer bijzonders kwijt te raken op het moment suprême. Op vakantie aan de Spaanse Costa had zij de gladste player van het gezelschap iets te diep in de ogen gekeken en belandde ze in zijn appartement. Toen we de volgende dag aan het strand lagen, biechtte ze op: "We zijn met condoom begonnen, maar naderhand had hij het niet meer om. Het hele bed en de lakens hebben we ondersteboven gehad, maar nergens dat condoom!" Mijn medereizigsters en ik stonden perplex. Waar lààt je dat ding dan? Het antwoord kwam 's avonds in de plaatselijke club. Op het toilet gilde ze over het hokje heen: "Ik heb hem uitgeplast! Hij zat er nog in, dat stomme condoom!" Ik hoopte van harte dat er geen Nederlanders te wachten stonden voor het hokje. Het waren Belgen.

Goed, wij zijn met de billen bloot, nu jullie. Geen schaamte, reageer desnoods anoniem. Want seks is niet alleen heerlijk, maar ook heel menselijk. Bloopers incluis.