Voorspel: ook voor hem!

Intiem door Dagmar

Bij het voorspel gieren de hormonen door je lichaam. De drang naar de echte seks wordt groter en je krijgt er meer energie van, dus... hoe langer het voorspel, hoe beter! Ook de ontlading zelf wordt veel heftiger en intenser. Je kunt een man goed plagen op deze manier en echt naar je laten verlangen.

Intimiteit
Voorspel zorgt ervoor dat je relatie intiemer wordt en je voelt je er veilig, ontspannen en geborgen door. Vooral als je kampt met veel stress is het een aanrader om veel tijd hieraan te besteden, want je lichaam komt helemaal tot rust. Het gaat er allemaal iets minder wild aan toe en je kunt elkaars erotische plekjes goed ontdekken. Je besteedt alleen aandacht aan elkaars lichaam en sluit je af voor de buitenwereld. Ook bereid je je lichaam goed voor op de seks en daardoor wordt de vrijpartij stukken beter!

Het voorspel verbeteren is makkelijker gezegd dan gedaan. Je moet het allemaal maar net weten... Je kunt elkaar bijvoorbeeld sappig fruit voeren: het is ook nog eens gezond, dus sla je twee vliegen in een klap! Ook doet een sexy lingeriesetje en een pikant muziekje het altijd goed voor een zwoele sfeer. Wil je echt een keer wat anders en je helemaal overgeven aan je seksuele partner, blinddoek dan elkaar - maar niet tegelijkertijd!

Zoenen
Een echte, ordinaire tongzoen schijnt het goed te doen bij het andere geslacht. Streel zijn lippen met je tong, sabbel op zijn onderlip, gooi je lichaam in de strijd en grijp zijn hoofd op zijn tijd vast. Af en toe mag je best wel even ruw doen!

Dirty talk
Fluisteren, kreunen en schreeuwen: dirty talk kan op veel verschillende manieren. Het is een drempel waar je jezelf even overheen moet zetten, maar als je die hebt gepasseerd werkt het alleen maar in je eigen voordeel. Met dirty talk kun je goed aangeven wat je precies wil en hoe! Een man blijft een man en stille hints zijn altijd net iets te stil voor ze. Let op: doe wel voorzichtig met de dirty talk, want sommige opmerkingen kunnen verkeerd vallen!

Orale seks
Vooral voor de vrouw is orale seks een echte 'turn on'. Je krijgt namelijk de tijd om je seksuele spanning rustig op te bouwen. Een vrouw heeft vaak moeite om klaar te komen tijdens de 'echte' seks en oraal gaat dat allemaal stukken makkelijker. Je partner oraal laten genieten is ook zeker een aanrader, want daar zal hij helemaal wild van worden! 

Erotische massage
Bijna iedereen vindt het heerlijk om gestreeld en aangeraakt te worden. Je krijgt er een goed gevoel van en je seksuele lust wordt vergroot. Het is een combinatie van erotisch plezier, seksuele opwinding en een heerlijke massage. Een erotische massage is geen seks, maar het is een liefdesspel waarin lichaam en geest met elkaar versmelten. Als je om een bepaalde reden geen echt seksueel contact mag, dan is zo'n massage een perfecte uitkomst.

Maar hoe doe je zoiets? Koop een geurkaars, zet een rustig muziekje op en zorg voor een relaxte sfeer. Begin eerst met een gewone massage, kneed en knijp verschillende lichaamsdelen en doe alles met veel tederheid. Geef het geslachtsdeel in het begin geen aandacht, zo verhoog je de spanning. Uiteindelijk is de borstkast en buik aan de beurt: ga dan steeds lager... Je handen kun je laten afglijden van de heupen naar de dijen. Wanneer je partner begint mee te werken wordt het tijd om een stap verder te gaan!

Genoeg om uit te proberen dus. Probeer de echte seks zo lang mogelijk uit te stellen... Dan verlangt de ander er nog meer naar!