Mijn favo beautyspul: Saskia

Make-up door Saskia

Chanel - Chance  
Mijn favoriete parfum is Chance van Chanel. Zeker in combinatie met de bodylotion zorgt dit parfum voor een heerlijke geurervaring. Chance is een combinatie van zoete bloemen en kruiden, met als resultaat een zacht en fris, maar toch kruidig parfum. De ingrediënten zijn onder andere: peper, citroen, jasmijn, amber, patchoeli, vertiver, witte muskus en hyacint. Een echte aanrader!

Inecto - hand- en nagelcreme
Aan je handen zie je het eerst hoe oud je bent. De huid verslapt snel op je handen en wordt het eerst rimpelig. Het is dus zeer belangrijk om je pootjes goed te verzorgen. Een handcrème is daarbij onmisbaar (is mij verteld). Ik ben in elk geval dol op de zomerse kokosgeur van Inecto hand- en nagelcreme!

Rimmel - 60 seconds nummer 430 Coralicious
Tegenwoordig hoef je niet te meer te kiezen uit braaf rood, zachtroze, zalmroze of parelmoer. Donkerblauw, knalroze, pimpelpaars, turquoise... Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het op je teennagels smeren. Ik heb de afgelopen zomer een paar kekke kleurtjes op de kop weten te te tikken. Onder andere deze rood/roze/oranje variant (nummer 430) van Rimmel. Hij knalt gewoon van je nagels!

Clinique - Moisture Sheer Tint
Ik draag graag make-up om er wat verzorgder uit te zien. Foundation vind ik aan de ene kant erg prettig omdat het je huid egaliseert en vlekjes en oneffenheden als sneeuw voor de zon doet verdwijnen. Maar aan de andere kant krijg je vaak zo'n onnatuurlijke teint en is het super slecht voor een droge huid als de mijne. Enkele maanden geleden heb ik Clinique Moisture Sheer Tint ontdekt, een gekleurde dagcrème die je nog over je gewone dagverzorging kunt aanbrengen. Het egaliseert als een foundation, maar hydrateert als een dagcrème. Geen vlekken, geen oneffenheden, geen schminkgezicht en geen trekkerige droge huid. Ideaal!

De foundationkwast
Het geheim van een mooi opgemaakt gezicht? Het gereedschap! Met goed gereedschap krijg je zelfs met de allergoedkoopste make-up een mooi resultaat. Samen met de gekleurde dagcrème van Clinique heb ik een foundationkwast gekocht. Hoe het werkt? Je doet een beetje foundation of andere make-up op je hand en dipt de platte ronde kwast erin. Begin bij je neus, en verdeel de make-up met korte bewegingen (af en toe een beetje dippen) richting je wangen over je gezicht. Het is slim om een foundationkwast met echte haren te kopen, hier doe je jaren mee en het resultaat is een stuk mooier! Het kost een paar centen, maar dan heb je ook wat! Vergeet de kwast niet elke week even met shampoo schoon te maken, dan doe je er langer mee!

Ik geef dit stokje bij deze door aan schrijfster Renée! Zij is dus de volgende keer aan de beurt om ons haar favo producten aan te prijzen.