Mijn favo beautyspul: Dagmar

Make-up door Dagmar

Wish by Chopard
Vanaf mijn zestiende ben ik helemaal gek op het luchtje Wish van Chopard. Elke keer als ik voor een nieuwe parfum ga kijken, beland ik weer bij de kassa met mijn ouwe vertrouwde Wish. Het parfum heeft een heerlijke zoete geur en zit in een mooi flesje.

Biosilk - Silk therapy
Mijn haar krijgt altijd extra aandacht bij het ochtendritueel, omdat het aardig droog is geworden door al het verven, stijlen en krullen. Ik doe er dagelijks een druppeltje biosilk in. Biosilk verbetert de structuur van je haar en zorgt voor een mooie glans. Ook beschermt het magische middeltje je haar tegen de zon!

L'Oreal Paris - Double Extension Carbon Black
Van mezelf heb ik blonde wimpers en die worden elke ochtend braaf zwart gekleurd. Ik gebruik altijd de mascara van L'Oreal Paris. Deze mascara moet je in twee stappen opbrengen: eerst de witte laag en daarna een zwarte. Het is de bedoeling dat je wimpers er sterker en uiteraard langer van worden. Ik heb niet het gevoel dat het erg veel verschilt, maar het is wel een heel fijne mascara!

Max Factor- Colour Adapt
Na veel verkeerde foundations te hebben geprobeerd, ben ik er dan toch in geslaagd de juiste te vinden. De foundation, Colour Adapt van Max Factor, geeft een natuurlijk effect en smeert fijn uit. De foundation past zich aan aan je huid en dekt goed. Let op: deze foundation beschermt je niet tegen de straling van de zon!

Swiss Opar - Wenkbrauw- en wimperverf
Van nature heb ik erg lichte wenkbrauwen, maar ik heb ze liever een tikkeltje donkerder. Ik ben te lui om ze elke ochtend bij te tekenen. Een keer in de maand verf ik dan ook mijn wenkbrauwen en tegenwoordig hoef je daar echt niet meer voor naar de schoonheidsspecialiste. Je kunt bij de drogist een doe-het-zelf-pakketje aanschaffen waar je een hele tijd mee kan doen. De verf hoef je maar een minuut in te laten trekken en klaar is kees.

Ik geef dit stokje bij deze door aan schrijfster Marit! Zij is dus de volgende keer aan de beurt om ons haar favo producten aan te prijzen.