Mijn favo beautyspul: Eline

Make-up door Eline

Rituals Hand Therapy
Voor verzorgde, zachte handen zonder kloofjes gebruik ik de heerlijke Hand Therapy crème van Rituals. Deze doorzichtige scrub met ginseng en ginkgo biloba smeer je op je droge handen goed in en spoel je daarna af met wat lauwwarm water. Mijn handen zijn gevoed, zijdezacht en voelen niet vettig aan! Love it!

Noa - Cacharel
Good old Noa is al jaren een favoriet geurtje van mij. Het flesje met het kleine pareltje staat bij heel veel dames in het badkamerkastje, maar dat maakt het niet minder 'mijn' geurtje. Het fijne aan dit luchtje is dat je het bij elke gelegenheid op kunt doen, zonder met een overdadige eau de parfum-lucht ergens binnen te stappen.

Andrélon Shaper
Ik ben gezegend met een bos dik haar, dat van nature heel steil valt. Vroeger wenste ik krullen, maar inmiddels weet ik dat ik lekker kan experimenteren met mijn steile bos. Vele hairdo's heb ik dus al gehad, van kort met boblijn tot lang met pony. Voor het volume laat ik altijd flink wat lagen knippen bij de kapper, maar een extra boost krijgt mijn haar als ik wat Shaper van Andrélon gebruik. Het witte goedje voelt niet zo vettig aan zoals een wax, maar wordt ook niet hard zoals met gel. Vooral met kort haar kun je lekker smeren en je haar leuk in model brengen. Dit potje stop ik altijd in mijn tas en zeul het echt overal mee naartoe!

Etos verzorgende lippenbalsem
Megagoedkoop (maar 90 cent!) en o zo fijn tegen droge lippen: het blauwe stickje van Etos! Vroeger smeerde ik mijn lippen vol met lipstick en lipgloss, maar ik merkte al snel dat ik daar hele droge lippen van kreeg. Balsems als Purol en Labello zijn mij nog vaak te vettig, dus toen ik snel een acute lipverzorging nodig had, kocht ik deze blauwe rakker. Heel fijn, ik blijf smeren!

Aquafresh Extreme Clean
En ook de tandjes moeten goed gepoetst! Ik poets ze altijd met een tandpasta met whitener. Deze Aquafresh stond op de wastafel bij mijn vriend en inmiddels ben ik ook om. Het heeft wel een scherpe mintsmaak, maar poetst heerlijk fris en schoon. Plus een lekkere frisse adem!

Ik geef dit stokje bij deze door aan stagiaire Dagmar! Zij is dus de volgende keer aan de beurt om ons haar favo producten aan te prijzen.