ZeTest: Foundations van Max Factor

Make-up door Redactie Ze.nl

Geen enkele huid is hetzelfde. Daarom steekt Max Factor veel energie in de ontwikkeling van zijn foundations: een uitgebreide collectie is daarvan het resultaat! Ze.nl zet alle foundations van Max Factor even op een rijtje...

Age Renew
Age Renew is eigenlijk bedoeld voor de oudere huid; hij bevat een anti-verouderings formule die fijne lijntjes, rimpeltjes en donkere kringen rond je ogen à la minuut verbergt. Al heb ik (gelukkig) nog een jong huidje, toch vind ik deze foundation erg fijn in gebruik! Hij smeert makkelijk uit en maakt je huid mooi egaal... Daarnaast ruikt ie ook nog eens heel lekker!
Cijfer: 8

Miracle Touch
Deze vloeibare foundation voelt prettig aan op je huid en geeft je een frisse uitstraling. Volgens Max Factor is de traditionele combinatie van concealer, foundation en poeder is overbodig; met één handeling creëer je de perfecte basis. Super handig toch?! Er zit een handig sponsje bij om de foundation aan te brengen.
Cijfer: 7

Natural Minerals
Omdat de Natural Minerals foundation geen parfum bevat en boordevol verzorgende ingrediënten zit, is deze foundation ideaal voor de gevoelige huid! Voor mij is deze foundation niet helemaal geschikt; hij is niet zo makkelijk in gebruik en een beetje droog voor mijn huid.
Cijfer: 6

Facefinity
Facefinity is een poederfoundation en zit in een mooi goud kleurig doosje zit met een super handig spiegeltje. Daardoor is ie snel en gemakkelijk aan te brengen, waar je ook bent. Facefinity is erg 'licht' en daardoor houd je een natuurlijk effect. De foundation blijft lang zitten en verzorgt, beschermt en hydrateert je huid. Erg fijn!
Cijfer: 8,5

Lasting Performance
Als je hoge eisen stelt aan je make-up dan is Lasting Performance iets voor jou; de foundation blijft namelijk acht uur lang zitten! Ook is de Lasting Performance aanrakingsbestendig en geeft hij dus niet af en vervaagt niet. Wel goed uitsmeren, anders krijg je een beetje een onnatuurlijk effect.
Cijfer: 7

Crème Puff
Crème Puff is er voor alle huidtypes en geeft een vlekkeloos matte finish met een subtiel glanseffect dankzij miljoenen lichtreflecterende deeltjes. Daarnaast ruikt ie ook nog eens erg lekker! Ideaal voor een avondje stappen.
Cijfer: 8

Al deze heerlijke producten zijn bij verschillende drogisterijen te koop!

Bron: Max Factor