Mijn favo beautyspul: Sanne

Make-up door Redactie Ze.nl

Bourjois Tonique Vitamine
Mijn gezichtshuid is nogal een probleemgeval. Heel gevoelig, snel rode vlekken en alleen rond mijn neus vettig. Ik heb werkelijk al heel veel tonics geprobeerd, zowel dure als goedkope merken, maar steeds had ik een pijnlijke, trekkerige huid. Sinds een paar maanden gebruik ik Bourjois Tonique Vitamine en het is de eerste tonic die mijn huid niet laat branden en hem zacht maakt. Ook valt het me op dat ik na het douchen en in de zon niet meer zo'n pijnlijke huid heb. De tonic ruikt ook nog eens heerlijk fruitig!

Creative Nail Design SolarOil
Vorig jaar heb ik kunstnagels laten zetten en de nagelstyliste raadde me aan om SolarOil te gebruiken om mijn nagelriemen soepel te houden. Blijkbaar is dat heel belangrijk als je kunstnagels hebt. Nadat ik ze had laten verwijderen ben ik deze olie blijven gebruiken omdat hij zo ontzettend fijn is. Je nagelriemen scheuren niet meer in, worden lekker zacht en de olie ruikt heerlijk. Het beste is om het er twee keer per dag op te smeren ('s ochtends na het douchen en 's avonds voordat je gaat slapen) en dan even zachtjes in te masseren. Je gebruikt maar heel weinig van de olie en doet dus ontzettend lang met een flesje.

Vaseline Lip Therapy
Ik heb altijd heel droge lippen, waardoor er een soort witte waas over mijn lippen zit en ik ontzettend ziek lijk. Daarom heb ik altijd een blikje Vaseline Lip Therapy in mijn tas. Vaseline is echt een hemels product: het maakt je lippen lekker vettig, blijft lang zitten en laat ze ook nog eens glimmen waardoor het lijkt alsof je lipgloss op hebt. Ze zijn er in verschillende soorten, maar voor mij is 'original' de favoriet.

Wella System Professional Sunset Express Cream
Ondanks dat ik elke zes weken braaf naar de kapper ga (en een geweldige kapster heb), krijg ik snel droge haarpunten en voelt mijn haar uitgedroogd aan. Zeker nu ik highlights heb, is het nog erger geworden. Mijn kapster raadde de Sunset Express Cream van Wella aan. Dit product komt uit de zonlijn en is dus waarschijnlijk niet het hele jaar verkrijgbaar. Maar wat een fijn product! Het werkt als een masker, maar je hoeft 'm niet in te laten trekken. Het heeft een heerlijk kappersgeurtje en maakt je haar echt zijdezacht. Erg goedkoop is het niet (en je koopt het overigens bij de kapper), maar ik heb nog nooit zo'n fijn product gehad en nog nooit zulk zacht haar.

The Body Shop White Musk
Ik ben verslaafd aan dit heerlijke parfum! Ik heb al veel parfums geprobeerd en gehad, maar ik heb nog nooit zoveel complimenten gekregen als wanneer ik deze op heb. Mijn moeder gebruikt hem ook regelmatig en ook zij krijgt continu complimenten. Het is een heel fijn parfum dat lang blijft zitten en dat zelfs nog beter ruikt als je hem een paar uur gedragen hebt. En het allermooiste? Het parfum is lekker goedkoop!

Catrice Lash Sensation Carbon Black
Mascara... mijn favoriete make-up product. Ik kan best een dagje zonder bronzer en eyeliner, maar ik ga niet de deur uit zonder mascara. Het maakt je ogen zoveel mooier, zeker als het een diepzwarte kleur is. Lash Sensation van Catrice is echt pikzwart en heeft een fijn borsteltje dat de mascara mooi aanbrengt. Het is geen subtiele mascara, je ziet duidelijk dat je hem op hebt, maar zorgt niet voor spinnenpootjes. Ik vind hem geweldig en hij kost maar een paar euro!

Ik geef dit stokje bij deze door aan schrijfster Eline! Zij is dus de volgende keer aan de beurt om ons haar favo producten aan te prijzen.