ZeTest: PUPA Matt Eyeshadow

Make-up door Redactie Ze.nl

'PUPA make-up is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten en heeft een hoog pigmentgehalte. Met de kleurvastheid zit het dus gegarandeerd goed! Vandaar dat veel BN'ers (zoals Yolanthe Cabau van Kasbergen en Irene van der Laar) PUPA via hun visagisten ontdekken en PUPA nu onderdeel is van hun niet-te-missen-must-haves. Wie PUPA eenmaal ontdekt, is verkocht!' Is Ze.nl dat ook?

De Matt Extreme Eyeshadow is er in 12 verschillende kleuren en wij ontvingen er vier om te testen, namelijk: white pearl, dark blue, black en silver. Ideale kleuren om smokey eyes mee te maken trouwens!

De oogschaduw zit in een mooi vormgegeven doosje, voorzien van een applicator en een spiegeltje, zodat je -waar je ook bent- je oogschaduw kunt bijwerken! Dit vinden wij hier op de redactie erg handig...

Wat bijzonder is aan deze oogschaduw is dat de kleur (vooral van de donkere varianten) zeer intens is en dat de oogschaduw een enorme dekking heeft. Hierdoor krijg je echte knalogen! De oogschaduw is makkelijk aan te brengen en voelt licht, zacht en dus prettig aan. Echt een super voordeel van deze oogschaduw is dat ie ontzettend goed blijft zitten zonder te vlekken! Al met al de perfecte oogschaduw voor iedereen die opvallende ogen wilt.

Ze.nl is zeker overtuigd van de kwaliteit van dit merk! Dat mag ook wel, want met een verkoopprijs van 14,50 is de Matt Extreme Eyeshadow van PUPA niet goedkoop...

Kijk voor meer info en verkoopadressen op www.pupa.nl!