Let's go outside...

Intiem door Jet

Naast dat buitenseks verkoelend is, is het ook nog eens hartstikke spannend. Omdat het eigenlijk niet mag en je elk moment betrapt kunt worden, wordt de vrijpartij alleen maar opwindender. De adrenaline giert door je lijf! Wees eens naughty en probeer één van de volgende plekjes uit:

Met je blote billen in het zand
Het strand en de duinen hebben iets magisch. Die grote en het liefst verlaten zandvlakte om jullie heen en dat koele zeebriesje... De ideale plek om elkaar eens flink te verwennen. Zoek de schaduw op onder een duinpannetje of bedrijf de liefde 's nachts onder een schitterende sterrenhemel. Pas wel op dat het zand niet overal in kruipt enne... voordat je blote billen knalrood zijn: smeer je goed in met zonnebrandcrème!

Bush bush
Tijdens de zomer is het heerlijk om een wandeling te maken in een koel bos of park. Waarom je wandeling toch niet iets 'heter' maken als jullie er toch zijn... Ga samen lekker liggen in het zachte gras en geniet van de ontspannende geluiden (krekels, vogeltjes etc.) om jullie heen. Romantischer en relaxter kan toch niet? Een nadeel van het bos is wel dat er veel vieze kleine beestjes rondlopen, die zo verkeerde holletjes in kunnen marcheren. Check na de vrijpartij elkaars lichaam goed op teken. Daar kun je namelijk flink ziek van worden...

Spetterende waterseks
Ultieme lust en verkoeling vind je in het water. Niets is lekker dan bijna gewichtloos jullie lichamen in het water tegen elkaar aan te bewegen... Zwembaden, jacuzzi's, douches, watervallen, tuinsproeiers, de zee... the sky is the limit! Condooms zijn niet geschikt voor waterseks, dus houd hier rekening mee. Voor meer waterseks, klik hier!

In en om het huis...
Je hoeft niet eens ver weg te gaan om spannende buitenseks te hebben. Leg eens een matras op het balkon of dakterras: een paar kaarsjes en een wijntje erbij en ook nog eens een wc in de buurt! Heb je een tuin? Maak er gebruik van! En het idee dat jullie brave buurtjes jullie kunnen betrappen maakt het alleen maar spannender, toch?

Let wel op: Seks in het openbaar is strafbaar en je kunt hier zelfs een flinke boete voor krijgen, zorg er dus voor dat niemand jullie ziet!

Wat is jouw favoriete buitenseks-plekje?