Dirty talk gone wrong: 5 lezeressen vertellen

Intiem door Karin
“Kom hier met je lekkere, harde euh… pielie.” Dirty talk: het is een kunst op zich. Wat moet je zeggen? En vindt hij je niet raar als je vunzig loopt te kletsen? Vijf lezeressen vertellen over hun dirty talk-ervaringen gone wrong
 
Alice (21): “Mijn vriend en ik waren bezig tussen de lakens en hij was helemaal in the mood. Ik daarentegen… nou ja, ik was iets minder geconcentreerd zeg maar. Toen hij dan ook in the heat of the moment - terwijl we in de meest onmogelijke posities lagen - zei: ‘Zeg eens iets vies’, antwoordde ik: ‘Euh… poep!’. Hij keek me een beetje vreemd aan daarna. Ja hallo, poep is toch vies.”
 

 
Ellen (22): “Een aantal jaar geleden woonde ik nog thuis, toen ik mijn scharrel aan de lijn had ’s avonds. We waren aan het kletsen over van alles en nog wat en op een gegeven moment ging ik maar vast naar mijn slaapkamer. Mijn ouders lagen al te slapen; die lagen in de kamer naast mij. Na een tijdje werd het gesprek steeds spannender en vunziger en was ik eigenlijk gewoon aan het telefoonseksen met hem, inclusief de nodige dirty talk. Toen ik al hijgend, kreunend en vieze taal uitkramend aan de lijn zat, werd er ineens op mijn deur geklopt. M’n moeder: ‘Ja euhm… schahaat. Mag het misschien iets euh… zachter? We willen graag slapen.’ Het was een van de gênantste momenten uit m’n leven…”
 
Caroline (28): “In het begin van mijn relatie was ik net een konijn: overal, op elk moment, had ik zin om mijn vriend te bestijgen. Overigens nog steeds wel, maar je weet hoe dat gaat in het begin van een relatie, dan is je libido 100 keer hoger dan normaal. Ik vond het dan ook echt fijn om een beetje de pornopoes uit te hangen. Dus toen we een keer bezig waren en ik superhitsig was, kraamde ik allemaal dingen uit à la: ‘Neuk me hard, pak me nú met je dikke, geile pik!’ Ik was natuurlijk bloedserieus, want ik stroomde over van geilheid. Maar ineens hoorde ik mijn vriend proesten. Dus ik vroeg: ‘Wat is er?!’ Hij: ‘Ik moet hier een beetje van lachen, dus misschien moet je er maar even mee stoppen.’ Exit dirty talk dus.”
 

Jorien (30): “Mijn ex-vriend zei tussen de lakens weleens dingen tegen me als ‘zeg eens: neuk me’. Oftewel: dirty talk op commando. Maar ja, ik vind het gewoon een beetje gênant, dat dirty talken, en al helemaal op commando. Dus dan probeerde ik een beetje op commando zwoel te gaan kijken en ‘neuk me’ uit mijn mond te persen, alsof ik het meende. Volgens mij werd hier niemand opgewonden van.”

Esther (29): “Mijn vriend heeft nogal een hoog libido, al helemaal vergeleken met mij. Ik ben dan ook vrijwel nooit in de stemming als hij aan me begint te plukken. Ik ben net een heteluchtoven: ik moet gewoon even op gang komen. En soms duurt dat nogal lang. Zo ook die ene keer. We waren bezig, maar ik zat er – in tegenstelling tot mijn vriend – nog niet echt lekker in. Toen hij helemaal horny as a rabbit tegen me aan zat te rijen, zei hij allemaal dingen à la ‘ik ga lekker je kutje likken’ en ‘ik heb zin om in je te spuiten’. En wat deed ik als slechte minnares zijnde? Ik antwoordde: ‘Iewl, gatver.’ Het bleek niet het antwoord waar hij op hoopte. Ons onderonsje eindigde in een flinke discussie in plaats van een hitsig potje seks.”
 

Heb jij dirty talk gone wrong-ervaringen?