Ze Biecht Op: ?Hij dacht dat ik seks wilde en had z?n broek al op z?n enkels hangen?

Intiem door Sabine

We zien allemaal weleens een vreemde aan voor een goede bekende. Vaak verontschuldigen we ons dan en rennen we snel een andere kant op. Maar bij Petra liep het net even wat anders: “Hij dacht dat ik zin had in een nummertje!” 
 
Voor haar werk moest Petra (31) een keer aan de andere kant van het land zijn. Omdat ze niet zo’n fan is van het openbaar vervoer, besloot ze met haar autootje die kant op te gaan. “Alles ging prima en voor ik het wist, kon ik al aan mijn terugreis naar huis beginnen. Het was lekker rustig op de weg dus ik zoefde vooruit.” 

Een bekende
“Na een uurtje rijden zag ik opeens een groene vrachtwagen voor me. Een hele goede kennis van mij heeft zo’n lelijke groene vrachtwagen met oranje strepen die ik uit duizenden herken. Ik vond het maar al te grappig dat ik een kennis van me tegenkwam op de snelweg en seinde daarom met mijn lampen naar ‘m. Maar hij leek mij nog niet door te hebben.” 
 
 
“Ik had net een nieuwe auto en bedacht me dat hij dat misschien nog helemaal niet wist. Vandaar dat hij me niet herkende. Ik ging daarom op de linkerstrook naast hem rijden en begon heel enthousiast te zwaaien. Ik kon alleen niet zien of hij terugzwaaide. Zijn vrachtwagen was nogal hoog en vanaf mijn stoel kon ik niet zien of hij mij zag, maar het ging me erom dat ik zijn aandacht trok. Het is toch gewoon hartstikke grappig dat je een bekende tegenkomt op de snelweg?” 
 
Een afslag
“Mijn tweede poging om zijn aandacht te vragen leek helaas te zijn mislukt. Ik probeerde het daarom nog maar een keertje door weer achter hem te gaan rijden en met mijn lichten te knipperen. Wáárom lette die oelewapper niet op? Weer bleek mijn poging tevergeefs te zijn. Wat baalde ik zeg. Ik besloot om daarom maar weer te gaan rijden als een nette dame in plaats van een zondagsrijder tot ik opeens in mijn ooghoek zag dat er zo een afslag naar een parkeerhaven was!” 
 
“Dit was mijn kans, dacht ik! Ik haalde hem een laatste keer in en ging voor hem rijden. Enthousiast zette ik mijn alarmlichten aan en gaf ik richting aan. Hij móest dit toch wel doorhebben? En ja hoor, hij hapte eindelijk! Hij knipperde terug en volgde me de afslag op.” 
 
Een bobbel in z’n onderbroek 
“Ik parkeerde mijn auto en wachtte tot hij tot stilstand kwam. Hij besloot voor me te parkeren en bleef nog even in zijn vrachtwagen zitten. Ik besloot om niet te wachten tot hij naar mij kwam en liep naar hem toe. Net toen ik voor zijn portier stond, slingerde hij zijn deur open. ‘Goedendag dame’, begroette een onbekende man mij plotseling.

 
“En een goede dag bleek het zeker voor ‘m te zijn. Hij had zijn broek op zijn enkels hangen en door zijn onderbroek heen zag ik dat er een flinke jongen schuilging die er overduidelijk wel zin in had. Wat had ik me op mijn hals gehaald? Dit was níet mijn kennis. Totaal overrompeld stond ik daar met mijn mond vol tanden. Vervolgens vroeg hij of ik met ‘m mee wilde de cabine in! Pas op dat moment kon ik iets uitbrengen. Ik weet niet meer precies wat ik stamelde, maar het was iets als ‘sorry, ik dacht dat je iemand anders was'. Daarna heb ik de benen genomen en ben heel snel met m’n autootje de snelweg weer op gesjeesd. Hoewel ik me normaal netjes aan de snelheid houd, gaf de teller nu 140 kilometer per uur aan. Die groene vrachtwagen wilde ik ver achter me laten!” 
 
Heb jij ook iets om op te biechten en wil jij dat delen met onZe lezeressen? Dan kun je een mailtje sturen naar vera@ze.nl