Waarom je fuckbuddy nooit je lover mag worden

Intiem door Elsemieke

Spannende seks zonder enige verwachtingen: klinkt heerlijk toch? Jullie zijn geen koppel, maar absoluut méér dan vrienden. Maar wat als een van de twee meer wil dan een booty call? Dit is waarom je fuckbuddy nooit je lover mag worden.
 
Friends with benefits: het lijkt de ideale oplossing als je niet zit te wachten op een relatie, maar wel de behoefte hebt om je lady parts actief te houden. Na een potje rampetampen kun je weer vertrekken, tot een van jullie om de volgende booty call vraagt. Maar dat is misschien simpeler gezegd dan je denkt. Dit is waarom je fuckbuddy nooit je nieuwe mister loverlover mag worden. 


 
Ongeremde seks
Wanneer jij of je friend with benefits verliefd wordt is het het beste om de seksverbintenis te beëindigen. Wanneer jullie een relatie aangaan wordt de seks waarschijnlijk niet meer zoals het was: ongeremd en zonder verwachtingen. De kracht van een fuckbuddy is juist dat je je helemaal kunt geven, omdat beide partijen relaxed in de verhouding staan. 

Boyfriend material

Jij en je favoriete dekhengst kennen elk perfect knopje en imperfect vlekje die er op elkaars lichaam te bekennen is. Je weet precies hoe je hem moet laten sidderen van genot. Maar ken je deze guy ook goed genoeg om iets serieus te beginnen? Hoe heerlijk hij je ook naar intense hoogtes kan laten stijgen, of hij boyfriend material is moet nog maar blijken. Vraag je af of hij diegene is die je wil voorstellen aan je ouders. 

 
Een lekker lichaam
Die lekkere vent is je fuckbuddy geworden omdat je gek bent op zijn mooie lichaam en kunsten tussen de lakens, anders zou je hem niet als favoriet in je telefoon hebben opgeslagen. Als jullie écht goed bij elkaar pasten hadden jullie al wel veel eerder verliefde gevoelens gekregen. Dan had je niet elke keer na een potje hot and steamy je spullen gepakt om snel zijn appartement uit te sneaken...


Verliefd op de seks
Begint er tegenwoordig iets vaags te kriebelen onderin je buik wanneer je je booty call verwelkomt in je slaapkamer? En ben je niet alleen maar in de mood voor een lekker nummertje met hem? Vraag je dan af waar dat verliefde gevoel vandaan komt. Ben je echt helemaal in love of ben je alleen verliefd op de lekkere seks? Als dat eerste voor jou geld, lucky you! Maak vooral werk van hem. Als je erachter komt dat je die vlinders alleen voor zijn body en genotsknots voelt, dan weet je de favoriettoets in je telefoon te vinden...  

Heb jij weleens een fuckbuddy gehad?