Orange Babies goes Fashion

De maatschappij door Jo-Anne

Orange Babies is in 1999 opgericht door Baba Sylla en visagist John Kattenberg. De stichting biedt hulp aan zwangere vrouwen in Afrika die besmet zijn met hiv en steunt baby's en kinderen die geïnfecteerd zijn met het virus of hier mee te maken hebben. Daarnaast wil Orange Babies mensen in Nederland bewust maken van alle problemen rondom hiv/aids in Afrika.

Knallende champagneflessen
Fiona zal alle slingers en ballonnen uit de kast hebben gehaald, omdat zij zich de nieuwe ambassadrice van Orange Babies mag noemen. Maar dit is niet de enige reden om een feestje te vieren. Ook is zij het gezicht van de campagne 'Fashion Card by Orange Babies'. Met dit geweldige initiatief slaat de fashionbranche de handen ineen voor het goede doel. Iedereen die donateur wordt van Orange Babies ontvangt een speciale 'Fashion card by Orange Babies' waarmee je een jaar lang 10% korting krijgt bij alle deelnemende winkels als Vero Moda, VILA, ONLY, Pieces, Object, name-it en Expresso.

Miss Fashion herself
Fiona was jarenlang modejournalist bij de Telegraaf voordat zij de overstap maakte naar fashion editor voor het tijdschrift Glamour. Als Nederlands bekendste modejournalist is Fiona de perfecte persoon om als ambassadrice voor de 'Fashion Card by Orange Babies'-campagne op te treden. De reden dat Fiona deze belangrijke taak op zich heeft genomen, is omdat ze zelf moeder is van twee beeldige kinderen. "Het is zo ontzettend oneerlijk verdeeld in de wereld en ik wil dolgraag helpen het leven van zwangere hiv-besmette of verstoten vrouwen en zieke of weeskinderen in Afrika een beetje te veraangenamen. De projecten van Orange Babies zijn fantastisch en er wordt met zoveel passie aan gewerkt."

Lid worden!
Wil je deze fantastische stichting steunen? Dat kan! Door via de website of de antwoordkaart in de deelnemende winkels in te vullen kun jij lid worden. Voor 5 euro per maand steun je Orange Babies en ontvang je direct 10% korting op al je aankopen. Shoppen is nog nooit zo leuk geweest!

Kijk voor meer informatie op de website van Orange Babies.