Orgasme door erectiespray?

Intiem door Jo-Anne

Een neusspray die eigenlijk bedoeld is voor mannen met erectieproblemen, maar vrouwen een waanzinnig orgasme bezorgt? Daar moeten wij natuurlijk meer over weten. Het blijkt dat je door een 'eenvoudige' neusspray je seksleven enorm kunt verbeteren, als je eerder moeite had je hoogtepunt te bereiken.

Uhhm... hoe dan?
Je zit nu zeker met de vraag: "Hoe kan een neusspray mij een orgasme bezorgen?" In de spray zit een middeltje dat de productie van het hormoon dopamine stimuleert. Dit zorgt voor de prikkeling van de geslachtsdelen bij mannen en vrouwen.

Het bedrijf Advanced Medical Institute is er van overtuigd dat dit nieuwe middel voor een beter seksleven zorgt. Met de slogan 'Stop met faken, ga voor het echte' beloven ze het seksleven van alle vrouwen te kunnen verbeteren.

Eerst wat centjes sparen
Lijkt het je helemaal geweldig om dit te gebruiken? Dan zul je toch eerst flink moeten sparen. Het wondermiddeltje kost maar liefst 6000 euro! Volgens de woordvoerder van de medische firma Vaisman is het geen oplichterij. "Het is al wetenschappelijk bewezen dat de spray mannen helpt erecties te krijgen. Als we vrouwen op dezelfde manier kunnen helpen, zouden we gek zijn om het niet te doen," vertelt hij.

Of het echt zal werken, dat is nog maar de vraag...