Romantische & stiekeme seksspeeltjes

Intiem door Redactie Ze.nl

Dankzij de onderstaande lijst, ben je al een heel eind op weg om er een spannende avond van te maken waarbij alleen het begin vastligt...

1. Sensations
Dit bordspel is absoluut niet voor kinderen! Een etentje is de meest gebruikelijke manier om aan een 'speciale' avond te beginnen, maar dit spel vormt een meer dan waardig alternatief om in de stemming te komen!

2. Peekaboo danspaalkit
Wie een etentje of een sensueel spelletje niet actief genoeg vindt, kan aan de gang met de 'Peekaboo'. Deze 'danspaal-in-a-box' bevat alles wat je nodig hebt, van DVD met coole 'moves' tot nepdollars. De paal is eenvoudig te installeren dankzij een klemsysteem. Wedden dat hij dit klusje met plezier opknapt terwijl jij je omkleedt?
 
3. Dancing Queen
Dit sexy setje heeft zijn naam niet gestolen en is de ideale aanvulling bij het 'Peekaboo'-set. In je eigen nachtclub ben JIJ de ster!

4. Nipple Butterflies
Wie het écht wil afmaken en zich helemaal top 'lapdancer' wil transformeren, kan niet zonder deze speelse klevertjes. Ze geven je een instant sexy gevoel, je partner heeft een extra surprise en jij zit meteen in je rol!

5. Durex Play Vibrations
Na al dat sexy voorspel wordt het tijd voor de finale... Langer, intenser, hitsiger, go for it!


Ga je op reis met het vliegtuig maar is de gedachte aan een overijverige veiligheidsbeambte die 'iets' vindt onverdraaglijk? Of hou je meer van lekker stiekem en speeltjes waar alleen JIJ weet waar hun verscholen talenten liggen? In dit lijstje zit voor ieder wat wils!

1. WeVibe
Deze vibrator heeft niet de typische gedaante van zijn soortgenoten en is toch potig genoeg, in tegenstelling tot zijn 'mini' collega's, voor een flinke portie genot on the road. Kenners achterhalen allicht zijn ware aard, maar voor de gemiddelde douanier en scan is 'ie zeker veilig!

2. Massage Koe
Wie de vorige vibrator toch nog net een tikkeltje te duidelijk vond, zal zich allicht beter voelen bij dit 'massagebeestje'. Het ziet er immers uit als een kinderspeeltje (op afstand) of als onschuldige roller tegen de stijve nek (van dichter bij)!

3. Hot Heart Massage
5 minuutjes in kokend water, even laten afkoelen en laat dan de sensuele prikkelingen maar beginnen aan hun reis door je lichaam! En het mooiste van alles? Hij mag gezien worden! Iedereen heeft een kruik voor 'die tijd van de maand', toch?

4. Vibrating Bathmate
Ook wie de badkamer moet delen, kan dit speeltje binnen handbereik laten liggen. Alleen als je weet hoe 'ie werkt, toont hij zijn ware aard. En dan... is zo'n bad toch écht heerlijk ontspannend!

5. Ducky Pal
Dit eendje beschikt officieel over een motor om lekker mee te kunnen zwemmen in het water. Maar hij heeft nog héél wat meer in zijn mars!