Man minder zin in seks

Intiem door Martine

Mannen doen moeilijk
Nee hè, net nu vrouwen lekker los beginnen te komen en seksueel steeds actiever worden, gaan de mannen moeilijk doen! Volgens het artikel van The Sun geeft 15 procent van de mannen die meededen aan een poll op het Men's Health Forum aan dat ze een gebrek aan lustgevoelens hebben. Een onderzoek van relatiebemiddelingsbureau Relate gaf aan dat zelfs 40 procent minder zin heeft in seks dan tien jaar geleden. En dat zonder dat zij kampen met lichamelijke problemen. Ze hebben gewoon geen zin. Nu zou het volgens ons ook wel te maken kunnen hebben dat de zin in seks sowieso afneemt met de jaren, maar toch. Moeten wij vrouwen ons zorgen gaan maken?

Moderne vrouw legt man lam
Volgens onderzoek is de reden dat de mannen niet langer dag en nacht hun mannetje staan de veranderde positie van de vrouw in de maatschappij. Het zelfvertrouwen en de zelfstandigheid van de moderne vrouw, ook op seksueel vlak, leggen de man van nu lam.

Overdosis bloot
Behalve de zelfbewuste vrouw doet ook het onbeperkte aanbod seksfilmpjes, erotische plaatjes en spannende videoclips die zich via tv en internet opdringen een duit in het zakje. Mannen verkiezen steeds vaker het gemak van kant-en-klare fantasieseks boven de daadwerkelijke daad. En wij maar denken dat onze mannen halfnaakte modellen slechts als ding zagen... Gaan zij ons nu dan toch vervangen?

Flinke Hollandse jongens
Misschien is er nog hoop: dit zijn resultaten van Brits onderzoek. Hopelijk raken onze flinke Hollandse jongens iets minder geïntimideerd door de moderne vrouw. Want natuurlijk vinden we het fijn om als 'independent women' door het leven te gaan, maar we blijven vrouw. En dus willen we een man die ons begeert! Misschien toch maar niet zo'n haast maken met al die emancipatie? ;-)

Bron: www.thesun.co.uk