Nike Challenge: Men vs. Women

Sport & gezondheid door Redactie Ze.nl

Inderdaad, een Nike-set! Een band voor om je pols waar een kleine usb-stick in zit. Deze maakt draadloos contact met een sensor die op of in je sportschoen zit. Hierdoor is het veel makkelijker te zien hoeveel kilometer je hebt gerend. Voor 59 euro kun je de trotse eigenaresse worden van deze stoere gadget. Race dus als een bezetene naar een sportwinkel om een Nike-set aan te schaffen!

Wat doe ik met mijn Nike-set?
Als je via de Nike website een programma downloadt en een account aanmaakt, kun je aan de hand van de usb-stick de kilometers die jij hebt gerend doneren. Hierdoor wordt er netjes bijgehouden hoeveel kilometers de vrouwen en de mannen over de hele wereld hebben gerend. Ook kun je een hoop andere uitdagende challenges aangaan met medelopers uit andere landen.

Wie doen er al mee?
In Nederland gaan Dolf Jansen en Leontien van Moorsel de strijd met elkaar aan. "De mannen winnen, want dat is hoe de schepping ooit is bedoeld," laat Dolf weten. Leontien is van plan om haar tegenstander een poepie te laten ruiken. "Het is misschien bewezen dat een man sterker is, maar een vrouw heeft veel meer karakter."

De wereldwijde Men vs. Women-campagne wordt ondersteund door een commercial met actrice Eva Longoria en haar man, basketbalspeler Tony Parker. Ook zijn de bekende gezichten van tennisser Roger Federer, voetballers Zlatan Ibrahimovic en Fernando Torres en atlete Paula Radcliffe klaar voor de strijd!

Meedoen!
Vanaf 23 maart tot 19 april gaan alle vrouwen en mannen de strijd aan! Over de hele wereld gaan the sexes een oeroude vete uitvechten en wordt het eindelijk duidelijk wie sterker is. De mannen of de vrouwen!

Ga snel naar de Nike website en schrijf je in! Haal al je moeder, tantes, nichtjes, vriendinnetjes en misschien wel je oma over om mee te doen aan de challenge! Want de vrouwen gaan deze battle winnen!